Verzend al je goederen via de juiste verzenddozen

Als je iets wilt versturen, dan heb je daar verschillende methoden voor. Een brief kun je via de email versturen, maar je kunt ook kiezen voor een envelop met een postzegel. Voordat er zoiets bestond als internet en email moesten we altijd brieven versturen via de post. Brieven, foto’s en documenten kun je tegenwoordig echter makkelijk digitaal maken en daardoor digitaal versturen. Als je bijvoorbeeld een hardcopy van een document hebt, dan kun je dit document scannen en vervolgens kun je de scan weer via de email verzenden. Dat maakt het natuurlijk allemaal een stuk gemakkelijker. Als we kijken naar fysieke objecten, dan wordt het lastig om daar een digitale kopie van te maken. Je kunt wel een foto maken van een paar schoenen, maar de ontvanger kan deze foto uiteraard niet dragen. Dus op het niveau van fysieke materialen heb je weer andere verzendmethoden. Je kunt bijvoorbeeld gebruik maken van kartonnen dozen. De kartonnen doos is eigenlijk net zo oud als de papieren envelop en het is niet waarschijnlijk dat de kartonnen dozen snel zullen verdwijnen. Kartonnen dozen zijn net als WC papier; beide zijn zeer eenvoudige materialen en ze zijn vrijwel onmogelijk te verbeteren. Als je kijkt naar wc papier, dan kun je allerlei verschillende soorten wc papier ontwikkelen, van zacht tot milieuvriendelijk. Maar er zal hoogstwaarschijnlijk nooit een alternatief komen voor wc papier zelf. Met kartonnen dozen heb je dat dus ook. Natuurlijk heb je verschillende soorten kartonnen dozen van uiteenlopende kwaliteit. Je hebt kleine en grote dozen en dozen met verschillende diktes. Je kunt kartonnen dozen vullen met opvulmateriaal of noppenfolie en zo heb je allerlei verschillende variaties. Maar de kartonnen dozen zelf zijn constant. Dat komt omdat deze dozen altijd doen wat ze moeten doen en er vooralsnog geen alternatief is dat goedkoper en beter is. Om die reden is het van belang dat de dozen die je uiteindelijk koopt wel van de juiste kwaliteit zijn. Dat betekent dus ook dat je niet voor de duurste dozen hoeft te kiezen wanneer je materialen verzend die niet breekbaar zijn. Je hoeft in die zin dus niet altijd voor kartonnen dozen te kiezen van de best mogelijke kwaliteit. Die optie hebt je natuurlijk wel en als je breekbare artikelen wilt verzenden In dat geval moet je daar ook zeker gebruik van maken. Het is dus belangrijk dat je een keuze kunt maken uit verschillende soorten kartonnen dozen en daarom doe je er goed aan om de dozen te bestellen bij VIV.

Bestel jouw kartonnen dozen eenvoudig online

Als je de eigenaar bent van een webwinkel, dan moet je vaak artikelen verzenden naar de klanten. Ook als vanuit een bedrijf moet je vaak bestellingen verzenden. Daarvoor heb je dus verpakkingsmateriaal nodig. Het is lang niet altijd zo dat je alleen maar kartonnen dozen nodig hebt. Je hebt bijvoorbeeld ook wikkelfolie nodig of andere materialen. Daarom doe je er goed aan om te winkelen bij VIV. Hier kun je namelijk direct alles bestellen wat je nodig hebt. Zo kun je bij VIV terecht voor:

  • Verzenddozen
  • Tape en plakband
  • Omsnoeringsmateriaal
  • Wikkelfolie
  • Verzendenveloppen

Dat betekent dat je voor meerdere artikelen meteen al het nodige verzendmateriaal kunt bestelen bij één en dezelfde webwinkel. Dat is wel zo makkelijk natuurlijk, want het maakt het winkelen een stuk efficiënter.

Ontdek alles over het assortiment van VIV via viv.nl

Via de site van viv.nl kun je meteen het assortiment bekijken. Je weet dan dus ook meteen wat je zoal kunt bestellen. Mocht je kiezen voor VIV, dan profiteer je bovendien van gratis verzending voor alle bestellingen van boven de 100 euro.

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn