Hypotheekadvies bij eerste huis

Het kopen van je eerste huis is een belangrijke gebeurtenis, waar je zeker wel wat hulp bij kunt gebruiken, zoals een goed hypotheekadvies! Wie altijd gehuurd heeft of wie net voor het eerst uit huis gaat, heeft natuurlijk nog nooit te maken gehad met hypotheken. Je hebt dan ook geen beeld van wat je hier van kunt verwachten of waar je op moet letten. Welke voorwaarden zijn bijvoorbeeld reëel en welk rentepercentage is redelijk? Dit is iets waar je helemaal geen kijk op hebt en het is fijn als iemand jou hierin bij kan staan. Een deskundig hypotheekadvies kan jou helpen bij het maken van een keus tussen de verschillende aanbieders die er op de markt zijn in Nederland. Een deskundige op dit gebied kan de verschillende opties helder voor jou op een rijtje zetten, zodat voor jou duidelijk is wat je van welke partij kunt verwachten, hoe hoog je kosten zullen zijn en wat uiteindelijk het voordeligst voor jou uitpakt. Een goed geïnformeerde keus kun je dus eigenlijk alleen maar maken als je goed hypotheekadvies ingewonnen hebt bij een deskundige op dit gebied!

Hypotheekadvies bij verhuizen of om te besparen

Ga jij verhuizen van de ene koopwoning naar de andere? Ook dan kun je zeker wel een goed hypotheekadvies gebruiken. Want, hoe pak je een verhuizing nu aan met je hypotheek? Moet je dan eerst je oude lening aflossen en een nieuwe afsluiten voor je nieuwe woning? Hoe werkt dit nu precies? Dit is iets waar je graag hulp bij zou krijgen en een adviseur kan jou hierin ook zeker bijstaan. Een verkoop kan een goed moment zijn om jouw lening over te sluiten naar een variant die voordeliger is en gunstigere voorwaarden heeft voor jouw nieuwe situatie. Maar niet alleen dan is het handig om hypotheekadvies in te winnen, je kunt ook eens overwegen om uit te laten zoeken of jouw huidige hypotheek nog wel bij jou past, zonder dat je van plan bent om te verhuizen. Het kan maar zo zijn dat er inmiddels andere hypotheken zijn die beter bij jou zouden passen en dat oversluiten erg verstandig en financieel gunstig zou zijn. Een goede overstap kan je over de lengte van de lening echt duizenden euro’s besparen. Een hypotheekadvies is dus in verschillende gevallen erg nuttig:

  • bij de aankoop van je eerste woning
  • bij een verhuizing van de ene koopwoning naar de andere
  • om uit te zoeken of je zou kunnen besparen

Onafhankelijke adviseurs

Als jij hypotheekadvies in gaat winnen, dan is het van belang dat je dit bij de juiste partij doet. Je kunt hiervoor natuurlijk naar je eigen bank gaan, maar deze zullen toch vooral geneigd zijn hun eigen producten bij jou aan te prijzen. Terwijl jij natuurlijk graag een onafhankelijk advies wilt hebben, waarbij producten van verschillende aanbieders met elkaar vergeleken worden. Met andere woorden, je wilt hulp van iemand die niet alleen deskundig op dit gebied is, maar die ook onafhankelijk is. Hoe regel je dit nu? Door naar Van Bruggen Adviesgroep te gaan! Je kunt heel gemakkelijk een gesprek over hypotheekadvies bij hen aanvragen via vanbruggen.nl. Het eerste gesprek is gratis en vrijblijvend, zodat je een beeld kunt vormen van of je met hen door wilt gaan. Doordat zij al decennia ervaring hebben op het gebied van deze financiële producten, kun je er echt op vertrouwen dat zij deskundig zijn. Zij zijn bovendien volledig onafhankelijk en vergelijken voor jou alle aanbieders. Zo weet je zeker dat je een hypotheekadvies krijgt dat ook echt de gunstigste resultaten voor jou laat zien!

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn