Onwijs veel schik met mijn personal trainer in Haarlem

Sinds een paar weken werk ik weer samen met mijn personal trainer in Haarlem aan de doelen die ik heb gesteld voor mijn fitnesscarrière. Ik ben al geruime tijd bezig met het trainen om aan wedstrijden mee te doen en als ervaren sporter weet ik vaak wel hoe de klappen van de zweep vallen en wat ik moet doen om bepaalde doelen te bereiken. Toch schort het hier en daar nog aan groei en ik heb al eerder goede ervaringen opgedaan met mijn personal trainer in Haarlem, dus ook deze keer heb ik hem ingeschakeld voor het bereiken van mijn doelen. Ondanks dat hij opereert via personaltraining-hoofddorp.nl heb ik ervaren dat het ook geen enkel probleem is om hem in te schakelen als personal trainer in Haarlem.

Stephan Koolbergen is mijn personal trainer in Haarlem

Zoals gezegd heb ik met Stephan Koolbergen als eens eerder samengewerkt, waarbij hij voor mij een groot steun en toeverlaat is geweest nadat ik voor lange tijd, door een blessure, uit de running ben geweest. Het is dan erg moeilijk om de kracht en motivatie te vinden en weer te beginnen met sporten. Daarnaast ga je vaak te snel en dan vererger je de blessure of kun je zelfs blijvende schade aan je lichaam oplopen. Dat traject met mijn personal trainer in Haarlem is zo goed bevallen, dat ik hem ook dit keer heb ingeschakeld ter voorbereiding van mijn wedstrijden. Hij helpt mij met het:

  • Bereiken van de juiste esthetiek
  • Het begeleiden van de oefeningen om zichtbaar resultaat te behalen
  • Het monitoren van mijn voeding

Je zou kunnen zeggen dat je als doorgewinterde fitnessfanaat dit nu wel onder de knie zou hebben,  maar niets is minder waar. Juist wanneer je in de wedstrijdmodus komt gaan verschillende elementen meespelen. Het beheert een groot deel van je leven en het leven dat je naast het sporten hebt komt op een tweede plaats te staan. Ik ben mij ervan bewust dat dit heel duidelijk een keuze is en dat ik die keuze ook niet door iedereen begrepen kan worden. Juist door het trainen met een personal trainer in Haarlem kan ik een betere balans vinden in het bereiken van mijn fitnessdoelen en het leiden van mijn leven naast de sport. Het maakt als het ware het sporten voor mij een stuk efficiënter en zorgt er meteen voor dat ik op een goede en duurzame manier mijn spieropbouw kan reguleren en kan behouden. Voeding is daarbij een belangrijke sleutel en dat weet Stephan Koolbergen maar al te goed. Het bouwen van spieren doe je namelijk niet in de sportschool, maar juist in de tijd dat je niet aan het sporten bent. Door heel effectief te richten op bepaalde spiergroepen kan ik met behulp van mijn personal trainer in Haarlem die delen van mijn lichaam vorm geven, waarbij het esthetisch oogpunt meer aandacht krijgt dan de uiteindelijk creatie van spiermassa. Een ander element daarbij is dat mijn personal trainer in Haarlem fungeert als een soort van levende spiegel. Niet alleen kan hij vanuit zijn kennis en expertise zien waar de aandachtspunten zitten en hoe goed we voortgang maken, maar hij houdt mij persoonlijk ook bij de les.

Naast een fysieke trainer ook een mentale trainer

Als personal trainer in Haarlem is Stephan er ook om mij mentaal te ondersteunen. Het is best een aanslag op jezelf als persoon om op deze manier intensief te sporten en juist door zijn begeleiding blijf je met beide benen op de grond en met je hoofd bij de realiteit. Ik zou geen andere personal trainer meer willen dan Stephan Koolbergen.

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn