Landschapsfotografie

Landschapsfotografie kan heel mooie beelden opleveren, beelden die jij heel goed zou kunnen gebruiken in bijvoorbeeld een folder of op jouw website. Als jij beeldmateriaal nodig hebt, dan kun je natuurlijk zelf met je camera aan de slag gaan en foto’s gaan maken. Maar de kans is klein dat het resultaat net zo goed wordt als dat het geval is op het moment dat je een professionele fotograaf hiervoor inschakelt. Professionals op dit gebied beschikken immers niet alleen over de juiste apparatuur om echt mooie plaatjes te schieten, ze hebben ook de nodige ervaring met landschapsfotografie. Zij weten hierdoor hoe ze het beste een onderwerp kunnen kiezen, hoe zij het best de uitsnede kunnen bepalen. Ook het plaatsen van de horizon is van belang, je kunt deze precies in het midden van je foto zetten, maar vaak levert het spannendere plaatjes op als je de horizon juist hoger of lager dan het midden plaatst. Dit zijn allemaal zaken waar een specialist op dit gebied verstand van heeft, maar waar jij waarschijnlijk geen kaas van hebt gegeten. Als jij echt mooie landschapsfoto’s wilt, dan is het daarom ook zeker aan te raden om deze te laten maken door een fotograaf die gespecialiseerd is in landschapsfotografie.

Specialist in landschapsfotografie

Waar vind je nu een dergelijke fotograaf? Twee fotografen die echt kennis hebben van landschapsfotografie kun je vinden via Boven het Maaiveld Fotografie! Zij hebben veel ervaring met het maken van onder meer landschapsfoto’s, maar ook voor stadsfotografie en architectuurfotografie ben je bij hen aan het juiste adres! Doordat zij al voor veel verschillende opdrachtgevers hebben gewerkt, die allemaal ook een heel andere achtergrond en wens hebben, hebben zij echt ruime kennis van wat er mogelijk is en van hoe ze een mooi beeld kunnen creëren. Of het nu gaat om landschapsfotografie of om andere fotografievormen, zij werken zowel vrij als in opdracht. Hun vrije werk kun je vinden in de databank die zij aangelegd hebben op bovenhetmaaiveldfotografie.nl. Hier kun je op je gemak doorheen bladeren en als je er iets tegenkomt dat jou bevalt, dan kun je contact met hen opnemen over de mogelijkheden om het beeld te gebruiken. Voor non-profit organisaties bieden zij hiervoor speciale tarieven aan, zij kunnen een foto voor eenmalig gebruik van hen afnemen. Wil jij een van hun producten op het gebied van landschapsfotografie voor commerciële doeleinden gebruiken of wil jij exclusief gebruik kunnen maken van het beeld? Dan kun je gewoon even contact met hen opnemen, zij vertellen jou graag wat de mogelijkheden en tarieven hiervoor zijn!

Ruime collectie

Zoals gezegd kun je in hun beeldbank foto’s op het gebied van landschapsfotografie vinden, maar je kunt er ook terecht voor categorieën als:

  • vervoer
  • moderne architectuur
  • binnensteden
  • havens
  • leren en werken

Al dit soort beeldmateriaal kan heel goed van pas komen voor websites, brochures, folders en nog veel meer! Zij hebben dus al een heel ruime collectie, maar het kan altijd zijn dat jij daarin niet kunt vinden wat jij zoekt. Of dit nu op het gebied van landschapsfotografie is of binnen een andere categorie, je hebt altijd de mogelijkheid om contact op te nemen met de fotografes van Boven het Maaiveld Fotografie. Je kunt hen vragen om foto’s te maken van een heel specifiek gebouw, een specifieke regio of van een bepaald thema. Zij maken graag fotografieën voor jou die aansluiten bij jouw wensen, zodat jij precies dat beeldmateriaal hebt dat jij nodig hebt! Zoek jij specialisten op het gebied van landschapsfotografie, architectuurfotografie of stadsfotografie, dan zijn dit de fotografen waar jij een beroep op zou moeten doen!

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn