Dit crm systeem kan heel veel voordelen bieden

Ons bedrijf heeft heel erg veel klanten. Tot een paar jaar geleden benutten wij deze potentie niet optimaal en daardoor hebben wij heel veel geld misgelopen. Vandaar dat de nieuwe directeur vorig jaar meteen is gaan kijken naar hoe ons crm systeem georganiseerd was. Wij moesten helaas toegeven dat wij tot op die dag nog nooit gebruik hadden gemaakt van een crm systeem. Wij noteerden de namelijk van onze klanten wel ergens, maar wij deden daar vervolgens nooit meer iets mee. Dat is een grote gemiste kans en de nieuwe directeur vond het daarom ook de hoogste tijd om iets aan ons crm systeem te doen. Wij hebben daarom een vergadering belegd waarin de nieuwe directeur er alles aan gedaan heeft om ons te laten zien wat de voordelen zijn van een goed functionerend crm systeem. Het is belangrijk om de klanten die eenmaal iets bij je gekocht hebben, te vriend te houden. Deze mensen hebben, als het goed is tenminste, een goede ervaring opgedaan met je bedrijf. Als je deze mensen een tweede keer weet te bewegen om iets bij jou te bestellen, kan je dat heel veel werk besparen. Wanneer je iedere keer weer nieuwe klanten moet werven, zoals wij altijd moeten doen, dan betekent dit dat je heel veel energie en tijd moet steken in adverteren en noem het allemaal maar op. Als je veel klanten uit je bestand kunt bewegen om nog een keer bij je te komen kopen, dan kan je dat heel veel geld opleveren. Wij hadden daarom dringend behoefte aan een goed crm systeem. Wij hebben daarom ook niet lang gewacht en wij zijn meteen op zoek gegaan naar mogelijkheden om dit crm systeem te bestellen. Wij kwamen toen al heel snel terecht op de site van Offective. Deze site is alles wat je nodig hebt als je je bedrijf beter wilt organiseren. Je kunt hier namelijk heel goede software vinden waar je heel veel profijt van kunt hebben. Mocht u daarom nog nooit op Offective.nl hebben gekeken, dan raad ik u deze site van harte aan.

Wij werken nu veel beter dankzij dit crm systeem

Toen wij contact opnamen met de mensen van Offective.nl kregen wij te horen dat zij veel voor ons konden betekenen. Wij hebben hen gevraagd of zij ons konden helpen om de contacten met onze klanten in stand te houden. Dat was goed mogelijk. Wij kregen te horen dat zij een goed crm systeem voor ons hadden waar wij heel veel baat bij konden hebben. Dat was precies waar wij naar op zoek waren en wij vonden het daarom prettig dat wij ons hebben laten voorlichten. Wij kregen te horen dat wij het crm systeem ook konden uitbouwen met maar liefst elf modules. Daarmee zouden wij praktisch de gehele organisatie van ons bedrijf konden onderbrengen in een programma. Dat was meer dan welkom want wij werkten niet heel efficiƫnt. Door de mensen van Offective.nl en door hun geweldige software, kunnen wij nu veel sneller en bovendien veel beter werken. Dat heeft inmiddels behoorlijk zijn vruchten afgeworpen.

Wij hebben onze omzet zien groeien

Sinds wij met de software van offective.nl werken, hebben wij gezien dat onze omzet aanzienlijk is gestegen. Dat is erg prettig om te merken en wij zijn daarom blij dat wij met dit bedrijf in zee zijn gegaan. Kortom:

  • wij werken met veel plezier met deze software
  • wij raden iedereen aan om de site Offective.nl te bekijken
  • u kunt hier voor weinig geld heel goede software kopen

Kijk voor meer informatie even op de site van dit bedrijf.

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn