Een rolluik in Lopik kopen

Wij hebben al vele jaren rolluiken bij ons thuis, maar afgelopen zomer was er eentje toe aan vervanging. Toen wij tien jaar geleden het huis kochten zaten de rolluiken al op het huis. Daarvoor hadden we nog nooit rolluiken gebruikt en wisten niet dat rolluiken veel voordelen hebben, nu willen wij niet meer zonder. De rolluiken zorgen ervoor dat het huis erg donker is als we ze sluiten, hierdoor hebben wij geen gordijnen meer in huis. We sluiten de luiken voordat we gaan slapen en de kamer is volledig donker. Ik ben iemand die graag slaapt in het donker en slaap hierdoor beter. Elke keer dat wij ergens anders slapen, bijvoorbeeld in een hotel, dan heb ik moeite met in slaap vallen als er nog licht is. Wij merken ook dat rolluiken erg goed helpen om het huis koel te houden in de zomer en warm in de winter. Als we de luiken sluiten, dan komt er bijna geen warmte, of kou van buiten het huis in. Wij zagen dat een rolluik deze zomer toe was aan vervanging en wilden dit graag laten repareren. Met de andere rolluiken konden we nog een paar jaar wachten. We wilden graag een lokaal bedrijf de rolluik in Lopik laten vervangen, want dat is goed voor de lokale economie. Wij kiezen vaak voor kleine en lokale bedrijven, want voor deze bedrijven is het vaak lastig om te concurreren met grote bedrijven. We zien dat deze bedrijven vaak betere kwaliteit en service leveren, dan wanneer we het rolluik in Lopik door een groot bedrijf zouden laten vervangen.       

Rolluik in Lopik kopen via sungo-zonwering.nl

Online zocht ik een bedrijf dat het rolluik in Lopik kon vervangen en vond toen een aantal websites, waaronder sungo-zonwering.nl. Op de website las ik dat zij goedkoper zouden zijn, omdat ze geen showroom hebben. Omdat we de showroom niet konden bezoeken, waren mijn vrouw en ik hierdoor niet zeker of ze een rolluik in Lopik zouden hebben, dat vergelijkbaar was met onze andere rolluiken. We wilden graag dat het nieuwe rolluik er hetzelfde uit zou zien als de andere rolluiken. Ik nam contact op met het bedrijf en stuurde een foto op van onze huidige rolluiken en vroeg om een offerte. Gelukkig hadden ze rolluiken in hun magazijn die vergelijkbaar waren met de rolluiken die wij al hadden. Ze stuurden een aantal foto’s met de offerte mee en het rolluik was bijna hetzelfde als de onze. De prijs voor het vervangen van het rolluik in Lopik was zoals ze aangaven erg voordelig. Ik had een aantal andere bedrijven in de buurt om een offerte gevraagd en deze bedrijven waren duurder. Het bedrijf gaf aan dat ze konden helpen met de montage en dat ze binnen een paar weken het rolluik in Lopik konden vervangen en monteren. Ik hoefde niet te betalen voor het verwijderen van het oude rolluik en het nieuwe rolluik ophangen was niet duur.

Blij met het nieuwe rolluik

Wij hebben nu een aantal maanden het nieuwe rolluik in Lopik en zijn er erg blij mee. Via Sungo Zonwering hebben wij voordelig het rolluik kunnen vervangen. Binnen een paar weken kwamen ze al langs. Het bedrijf zorgde ervoor dat het nieuwe rolluik goed gemonteerd werd en het rolluik werkt goed. Wij hebben een nieuw rolluik in Lopik gekocht bij Sungo Zonwering

  • We konden hier voordelig een nieuw rolluik aanschaffen
  • Ze hadden een rolluik op voorraad dat vergelijkbaar was met onze oude rolluiken
  • Het bedrijf kon het oude rolluik verwijderen en het nieuwe rolluik monteren
Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn