Goede wimperextensions cursus in Den Haag

Met volle, donkere wimpers zie ik er gelijk stukken verzorgder en stralender uit. Zeker omdat ik zelf blond haar heb, en dus lichte wimpers, maakt het nogal een verschil of ik wel of geen oogmake-up draag. Zonder, heb ik echt een zogeheten “blotenbillengezicht”: weinig uitdrukking, ik lijk een beetje flets en veel mensen vragen of ik ziek ben. Dit is al stukken beter met wat oogpotlood en mascara, maar het echte verschil merk ik pas als ik opplakwimpers draag. In een oogopslag zie ik er gelijk stralender uit, en ook krijg ik dan meer aanspraak van mannen en jaloerse blikken van vrouwen op straat. Een mooie set wimpers veranderen echt je totale gezicht. Vandaar dat ik, zeker bij feestjes of andere speciale gelegenheden, vaak nepwimpers opplakte. Het nadeel hiervan is natuurlijk dat het maar tijdelijk is, en ook vind ik het vervelend dat het regelmatig gebeurt dat de lijm niet goed werkt en dat halverwege de avond de nepwimpers op mijn wang hangen. Dus ging ik over op wimperextensions. Dit was echt een fantastische verbetering. In mijn ochtendroutine bespaarde ik ook enorm veel tijd, omdat ik geen aandacht meer hoefde te besteden aan oogmake-up. Mijn wimpers krullen was niet meer nodig, en oogpotlood en mascara natuurlijk ook niet meer. Zonder make-up zag ik er al super goed uit, vaak draag ik verder geen make-up en krijg ik van veel mensen het compliment dat ik er erg natuurlijk uit zie. Het nadeel van wimperextensions is dat ze best wel wat verzorging nodig hebben, waardoor ik regelmatig terug naar de salon moest. Toen dacht ik bij mezelf: wellicht kan ik zelf een cursus doen. Zodoende ging ik op het internet zoeken naar wimperectensions cursus in Den Haag, en kwam ik al snel uit op de beautysalon SAB, beautysalonsab.nl.  

Ervaring met de wimperextensions cursus Den Haag

Aangezien ik zelf in Zoetermeer woon, was de locatie natuurlijk ideaal en koos ik voor de wimperextensions cursus in Den Haag. De beautysalon had erg goede reviews, waardoor ik ik zin had om aan de slag te gaan. Ze bieden ook een cursus aan voor professionals, maar ook voor amateurs zoals ik. Ik ging voor de Business All-in Cursus. Dit omdat ik natuurlijk mijn eigen wimpers wil leren verzorgen, maar ook omdat ik wellicht in de nabije toekomst mijn eigen bedrijfje wil opzetten. Deze cursus duurde 4 dagen, waarbij alle technieken theoretisch werden behandeld, en daarna natuurlijk in de praktijk werden gebracht; eerst op een pop, dan een echt model. Technieken die werden behandeld zijn onder andere: 

  • Threading
  • One by One techniek
  • 3d Russian Volume Techniek
  • Bijvullen en verwijderen

Alles werd erg helder uitgelegd, en het was goed te begrijpen, zelfs voor een leek als ik. Erg leuk om te zien hoe, in slechts vier dagen tijd, je een totaal nieuwe skill kunt leren. Uiteindelijk kregen we ook een certificaat van de wimperextensions cursus in Den Haag, wat natuurlijk erg belangrijk is voor kleine bedrijfjes. 

Altijd verzorgde wimpers

Nu kan ik dus mijn eigen wimperextensions zelf goed verzorgen, kan ik ze zetten, en natuurlijk ook mijn vriendinnen blij maken met volle, donkere wimpers. Deze wimperextensions cursus in Den Haag is dan ook echt een aanrader. Je leert ontzettend veel in een paar dagen, en het geld haal je er zo uit. Tegewoordig kan je namelijk ook makkelijk via sociale media je bedrijfje promoten en zo klanten binnenhalen. Dus; ben je op zoek naar een wimperextensions cursus in Den Haag? Kijk dan zeker even rond op de website van SAB. 

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn