Een Axa slot kopen

Een paar maanden geleden had ik een tweedehands fiets gekocht. Ik wilde graag een goedkope fiets kopen die ik bij het busstation kon laten staan. Ik neem elke dag de bus naar mijn werk en rij met de fiets naar het busstation. Het busstation is niet zo ver van mijn huis, iets meer dan 10 minuten lopen. In de ochtend moet ik mij vaak haasten, omdat ik te laat ben, ik neem dan meestal alsnog de fiets. Ik had in een ander stadje in de buurt een goedkope tweedehands fiets gezien en besloot om deze fiets te kopen. Aangezien ik deze fiets alleen wilde gebruiken om naar het busstation te rijden, hoefde hij niet zo goed te zijn. Ik wilde graag een goedkope fiets kopen, omdat er wel eens fietsen gestolen worden bij het busstation. Bij het station staat een grote fietsenstalling, maar de stalling is onbewaakt. Als de fiets gestolen zou worden, dan zou ik niet zoveel geld kwijt zijn, omdat de fiets goedkoop was. Bij de fiets zat geen fietsslot, die moest ik nog kopen. Ik ging naar een discount winkel en kocht daar erg goedkoop een slot. Ik had misschien beter een goed slot, zoals een Axa slot kunnen kopen, want na twee maanden was mijn fiets al gestolen. Een vriend van mij zei dat mijn fietsslot waarschijnlijk niet goed was en gemakkelijk was om open te breken. Hij heeft al een paar jaar zijn fiets met een Axa slot bij het station staan en de fiets is nog nooit gestolen. Ik wist niet of ik simpelweg pech had, of dat het aan mijn goedkope slot lag, maar voor mijn volgende fiets wilde ik ook een Axa slot kopen.    

Bij fietsenonderdelen outlet een Axa slot gekocht

Gelukkig had ik mijn vorige fiets goedkoop gekocht en dat wilde ik nu weer doen. Ik kon weer voordelig een tweedehands fiets kopen bij iemand anders in de buurt en deze fiets zou mijn nieuwe stationsfiets worden. Dit keer wilde ik meteen een Axa slot kopen, zodat ik het slot vanaf de eerste dag kon gebruiken. Ik ging naar de fietsenmaker in de stad en zag dat ze deze sloten verkochten. Ik vond alleen de sloten van het merk Axa erg duur, ik dacht dat ik ze online goedkoper kon vinden. Ik bezocht een aantal webshops en vond toen de website fietsonderdelenoutlet.nl. Op deze website verkopen ze ook sloten van dit merk, maar veel goedkoper. Ik zag dat ze een van de sloten die ik bij de fietsenmaker had gezien verkochten en besloot om dit Axa slot te kopen. Dit slot was bijna 20 euro goedkoper op deze website dan bij de fietsenmaker. Ik zou het slot twee werkdagen later ontvangen en moest een dag naar het busstation lopen, maar dat vond ik geen probleem.

Een goed slot

Toen ik het pakketje binnenkreeg monteerde ik direct het Axa slot op mijn nieuwe stationsfiets. Het zag er als een stevig slot uit, veel steviger dan mijn vorige slot. Ik weet zeker dat ze dit slot niet gemakkelijk kunnen opbreken. Ik heb ook nog een andere fiets, deze fiets is veel duurder en nog niet zo oud. Voor deze fiets wilde ik graag een klein pompje kopen voor als ik een slappe band heb. Ik herinnerde mij dat ze op Fietsonderdelen Outlet veel meer artikelen verkopen en kon hier ook erg voordelig een mooie fietspomp kopen. Voor goedkope fietsonderdelen ga je naar Fietsonderdelen Outlet  

  • Ik kocht hier voordelig een Axa slot en een fietspomp
  • De artikelen zijn van een goede kwaliteit
  • Je kan op de website nog veel meer goedkope en goede artikelen kopen
Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn