Een personal trainer in Amsterdam

Ik ga al jaren naar de sportschool, maar behaalde altijd weinig resultaat. Ongeveer vijf jaar geleden ging ik voor de eerste keer naar de sportschool. Een vriend wilde graag naar een sportschool gaan om gespierder te worden en vroeg mij mee. Hij wilde niet alleen gaan, omdat hij dacht dat hij zichzelf moeilijk kon motiveren. Ik heb het altijd leuk gevonden om te sporten, maar had nooit het doel om gespierder te worden. Ik beloofde dat ik met hem mee zou gaan, zodat ik kon zien of ik het leuk vond. Ik vond naar een sportschool gaan niet zo leuk als een teamsport, maar ik vond het een goede aanvulling op andere sporten. Samen schreven wij ons in en we gingen regelmatig naar de sportschool. Mijn vriend was vooral bezig met gewichten en machines, maar ik combineerde gewichten en cardiogram. Mijn vriend werd steeds gespierder, terwijl het bij mij erg langzaam ging. Ik merkte dat ik ook meer behoefte had aan gespierder te worden, maar bij mij ging dat veel lastiger. Ik paste mijn oefeningen aan en begon eiwitpoeders te kopen. Ik heb een andere bouw dan mijn vriend en merkte dat de oefeningen minder effect op mij hadden. Uiteindelijk gaf ik het op en begon weer meer cardiogram te doen, hier zag ik wel resultaten. Ik bleef al die jaren naar de sportschool gaan, maar ben nooit zo gespierd geworden als ik wilde. Een andere vriend vertelde mij over een personal trainer in Amsterdam. Hij werkte al vier maanden met een personal trainer in Amsterdam en zag veel resultaat. Hij heeft ongeveer dezelfde bouw als mij en wist dat ik regelmatig naar de sportschool ga, hij raadde mij aan om ook een personal trainer in Amsterdam te proberen.

Via Athletic Fitness een personal trainer in Amsterdam

Bij de sportschool waar ik naar toeging was het niet mogelijk om gebruik te maken van een personal trainer, daarom vroeg ik aan mijn vriend naar welke sportschool hij gaat. Hij vertelde mij over Athletic Fitness en stuurde mij de link van hun website athleticfitness.nl. Ik bezocht hun website en vroeg een gesprek aan. Tijdens dit gesprek besproken we de mogelijkheid van een personal trainer in Amsterdam en wat mijn doelen zijn. Ik vond het een fijn idee dat een expert mij kon begeleiden met mijn doelen. Na het gesprek besloot ik om mij in te schrijven bij deze sportschool. Ik maakte samen met een personal trainer in Amsterdam een plan en een sportschema. De eerste maand zouden we twee avonden samen gaan trainen, daarna konden we evalueren hoe het ging. Ik vond het erg fijn om met een personal trainer in Amsterdam te werken. De trainer probeerde het maximale uit mij te halen. Hij motiveerde mij om elke keer meer te doen, zonder dat ik te veel deed en achteraf veel spierpijn had. De trainer lette er ook op dat ik de oefeningen op de juiste manier uitvoerde.

Meer resultaten

Na de eerste maand was ik erg blij met het werken met een personal trainer in Amsterdam. Ik gaf dit aan tijdens de evaluatie en besloot om door te gaan met het plan. Ik merk dat ik meer resultaten haal met een trainer en met meer plezier naar de sportschool ga. Ik kan iedereen een personal trainer in Amsterdam via Athletic Fitness aanraden

  • Samen met een trainer bespreek je jouw doelen en idee├źn en hier wordt een schema op gemaakt
  • Een trainer zorgt ervoor dat je gemotiveerd blijft en meer uit jezelf haalt
  • Ik ben erg blij met de resultaten
Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn