Elektra aanleggen met materiaal van Busch Jager

Mijn man is een echte klusser. Afgelopen jaar hebben we ons eigen huis laten bouwen. De bouw zelf is uitgevoerd door een aannemer, maar mijn man heeft heel veel klussen zelf gedaan. Zo heeft hij de badkamer aangelegd, de keuken geplaatst en allerlei andere klussen in huis zelf gedaan. Dat vindt hij leuk om te doen, en het heeft ons ook nog eens veel geld gescheeld. Hij heeft er ook veel van geleerd. Zo wist hij als elektotechnicus al veel van het aanleggen van elektra, maar het installeren van de keuken en het sanitair was nieuw. Hij is technisch aangelegd dus heeft nieuwe dingen snel door. Ons huis was volgens planning zo goed als klaar in het voorjaar. Alleen de elektra moest nog afgewerkt worden. Hiervoor heeft mijn man gebruik gemaakt van het materiaal van Busch Jager, dat hij online heeft besteld via sandervunderink.nl.  Busch Jager biedt allerlei schakelmateriaal aan om elektra mooi af te werken. We hebben in huis nu lichtschakelaars die verzinken in de wand, waardoor ze niet zo opvallen maar wel prima werken. Omdat ons interieur strak is wilden we niet dat schakelaars daar van af zouden leiden. Dat is gelukt met de schakelaars van Busch Jager. 

Schakelaars van Busch Jager online bestellen

De meeste spullen voor het klussen en het materiaal dat we nodig hadden, hebben we online kunnen bestellen. Tegenwoordig kun je bijna alles online bestellen, dus ook de schakelaars die we wilden hebben van Busch Jager. Hiervoor heeft mijn man gebruik gemaakt van de webshop die je via de volgende link kunt vinden: sandervunderink. Naast schakelaars van Busch Jager zijn hier ook andere materialen te vinden die hij heeft gebruikt: 

  • Groepenkast
  • Led dimmers
  • Verlichting
  • Spatwaterdichte schakelaars

Spatwaterdichte schakelaars hebben we gebruikt in de badkamer en keuken, waar je natuurlijk water tegenkomt. Een spatwaterdichte schakelaar is bestand tegen water. Online je klusmateriaal bestellen bevalt ons tot nu toe uitstekend. Je kunt overdag aan het werk, en als je iets nodig hebt bestel je dat bijvoorbeeld ’s avonds vanaf de bank. Af en toe moest mijn man wel naar een bouwmarkt toe als hij tijdens het klussen iets miste, maar dat probeerde hij zoveel mogelijk te vermijden. In het geval van de schakelaars van Busch Jager vond hij ze nergens goedkoper dan in deze webwinkel. Bovendien was de service tot nu toe altijd prima, en hadden we de producten van Busch Jager binnen enkele dagen in huis. De webshop biedt daarnaast dus ook alles aan om verlichting aan te leggen. Met de webwinkel heb je dus – als je wilt –  een totaaloplossing tot je beschikking. Handig!

Zelf elektra aanleggen

Omdat mijn man beroepshalve weet hoe elektra werkt was het voor hem een fluitje van een cent te werken met de materialen van Busch Jager. Hij vindt de schakelaars prettig om mee te werken. Goed materiaal maakt het makkelijker iets moois te maken. Ik kan dat zeker beamen, want ik vind ons huis prachtig en de details, zoals de Busch Jager schakelaars in ons huis, maken het helemaal af. Als je niet zelf je elektra aan kunt leggen kun je nog steeds aan je aannemer vragen om gebruik te maken van Busch Jager schakelaars, voor het mooiste resultaat in en om het huis. De schakelaars zijn verkrijgbaar in verschillende uitvoeringen, in wit en zwart, zodat je er voor kunt kiezen de schakelaar niet op te laten vallen, of juist wel. Het is maar net wat je wilt voor je interieur.

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn