Waterkoeler kopen?

Waterkoeler kopen?Volgens de Europese regelgeving dient elke waterkoeler minimaal 2 keer per jaar te worden gereinigd en gedesinfecteerd om problemen met de hygiƫne te voorkomen. Aqua Light biedt daar een kant en klare oplossing voor door de mogelijkheid van het afsluiten van een jaarlijks onderhoudsabonnement. Voor een vast bedrag komen ze automatisch 2 keer per jaar langs om de cooler te reinigen en te sanatiseren en tevens betaalt u bij eventuele storingen geen voorrijkosten of arbeidsloon en krijgt u 30% korting op eventueel vervangende onderdelen.

Waterkoeler kopen of huren

Aqua-Beans.nl biedt u de keuze om een van de waterkoelers:

  • Te kopen
  • Te huren
  • Via All In contract aan te schaffen

All In is huur van een waterkoelers inclusief service en water voor een vaste prijs per maand. Heeft u reeds een waterkoeler van hen of een ander merk dan kunt u natuurlijk ook een watercontract afsluiten, dit is water en service voor een vaste lage prijs per maand. U huurt al een RFX Koud/Kamer waterkoeler vanaf 9,95 euro per maand inclusief het jaarlijks full-service onderhoudspakket. Heeft u reeds een waterkoeler van een ander merk en wilt u weten wat u zou kunnen besparen bij een overstap naar Aqua Light, neem dan vrijblijvend contact met ze op.

Naast het plaatsen op kantoor of op de werkvloer is het uiteraard ook mogelijk om een Aqua-Light waterkoeler te plaatsen in uw showroom, in de wachtkamer of gewoon bij u thuis. Weet u overigens dat waar een waterkoeler staat men minder koffie/thee en/of frisdranken drinkt. Dit scheelt niet alleen in uw portemonnee, maar is ook nog eens veel gezonder.

Buiten het feit dat het gezond is, zorgt een koel glas zuiver water uit alle waterkoelers ervoor dat uw werknemers een betere vochtregulering en warmteafvoer hebben en zodoende frisser en productiever hun werk kunnen doen. Het water wordt gratis bij u afgeleverd (met een minimum bestelling van 5 flessen) en de lege flessen worden automatisch weer mee retour genomen.

Aqua & Beans

Aqua & Beans (voorheen Aqua Light) is specialist op het gebied van waterkoelers en filterkoelers. Ze zijn een van Nederlands grootste onafhankelijke waterkoeler bedrijven. Ongeacht welk systeem u kiest of hoe groot uw bedrijf ook is, u kunt van hen absoluut de beste kwaliteit verwachten.

Aqua Light Watercoolers is in 2001 opgericht door vader en zoon Leon & Leon Heynis die beide hun sporen in de waterbranche hebben verdiend. Leon Senior is in 1975 met Culligan Nederland begonnen waarna Leon Junior daar in 1990 mede aandeelhouder is geworden. Nadat Culligan in 1998 door de heren Heynis aan het moederbedrijf Culligan International is verkocht blijft Leon Jr. nog tot 2005 Country Manager Culligan Nederland. Oorspronkelijk puur als waterkoeler bedrijf is de product range van Aqua Light in 2014 uitgebreid met koffie, thee en soep producten. Dus behalve water en waterkoelers leveren ze ook koffie en andere warme dranken voor het MKB. Het succes ligt verankerd in de goede relatie die ze met de relaties hebben opgebouwd. Door middel van het leveren van kwaliteit willen ze ervoor zorgen dat iedereen in Nederland dagelijks voldoende zuiver water en lekkere koffie kan drinken. Aqua Light levert door geheel Nederland dus waar u ook woont of werkt, u krijgt gegarandeerd overal dezelfde aandacht en service. Alleen op deze wijze kunnen ze hun Mission Statement bereiken.

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn