LTO3 voordelen

zobegaafd is een website dat informatie biedt over verschillende onderwerpen die te maken hebben met gezondheid, lifestyle, hersenen, stoornissen en nog meer. Wij willen onze lezers laten realiseren hoe belangrijk het is om fit en gezond te blijven. LTO3 is afkomstig uit Canada. Daar wordt het al zo’n tien jaar gebruikt door mensen met ADD en ADHD. In Nederland is het nog niet zo bekend. Er zijn veel LTO3 voordelen, waar we hier meer over gaan vertellen op zobegaafd.

LTO3 voordelen en ingrediënten

De LTO3 voordelen komen voornamelijk voort uit de gezonde ingredienten die erin zitten.

  • L-Theanine
  • Viskuitextract (sementis)
  • Blauw glidkruid

L-Theanine is een aminozuur dat voorkomt in theeblaadjes. Hier wordt een kalmerend effect aan toegeschreven. Het zit niet alleen in LTO3, maar ook in andere supplementen en producten die een ontspannende werking zouden hebben, Sementis is een aftreksel van wilde haringkuit uit de Atlantische Oceaan. Dit zorgt voor een vermindering van vermoeidheid, dit is een van de vele LTO3 voordelen. Ook zitten er veel omega 3 zuren in. Deze vis vetzuren worden vaker toegepast bij mensen die last hebben van ADHD. Er is nog geen wetenschappelijk bewijs dat ze werken, maar ze kunnen zeker geen kwaad! Glidkruid of scutellaria lateriflora is een plant uit de lipbloemenfamilie. Het bovengrondse gedeelte van deze plant wordt gebruikt in LTO3. Het heeft een kalmerende werking en het verminderd stress en angst, nog meer LTO3 voordelen! Verlichting van zenuwpijn en slapeloosheid zijn ook LTO3 voordelen, het helpt voor vele klachten. Dit zijn ook niet wetenschappelijk bewezen effecten, maar de LTO3 voordelen kunnen zeker helpen bij vele kwaaltjes. LTO3 wordt ook vaak gebruikt als alternatief voor Ritalin of Concerta. Dit komt doordat LTO3 voordelen beter werken dan de nadelen van nadelige bijwerkingen van Ritalin of andere ADHD of ADD medicijnen. 

Wat zijn LTO3 voordelen en nadelen?

We hebben het over voordelen, maar elk middeltje heeft soms ook wel eens nadelen. De voordelen van LTO3 zijn dat het 100% natuurlijk is, het binnen een half uur of drie kwartier al begint te werken en ook een langdurige werking heeft. Van de effecten kan je wel 8 tot 12 uur lang profiteren! Wat ook belangrijk is, is dat LTO3 geen verslavend middel is, wat soms bij andere medicijnen wel het geval is. LTO3 heeft vele voordelen, maar één van de beste en belangrijkste voordeel is dat het geen klachten verergert naarmate je stopt of minder gebruikt.

Enkele nadelen van LTO3:

  • LTO3 is erg duur, want het wordt in tegenstelling tot bijvoorbeeld Ritalin niet vergoed door de zorgverzekering
  • Wat mensen soms wel eens afschrikt, is het feit dat de werking van LTO3 nog niet wetenschappelijk bewezen is. Het is wel user tested, dat wil zeggen dat er veel reviews te vinden zijn over ervaringen van LTO3 gebruikers, maar voor sommigen is dit simpelweg niet genoeg. Mensen zijn vaak op zoek naar bevestiging van de wetenschap, maar dat is er (nog) niet op dit moment voor LTO3. 

Als laatste gaan we het hebben over de dosering van LTO3. Dit kan wel eens verschillen, maar voor mensen vanaf 3 jaar is er een juiste dosering: Weegt u tot en met 45 kilogram, dan mag u voor het ontbijt 2 capsules innemen. Weegt u boven de 45 kilogram, dan mag u voor het ontbijt 3 capsules innemen. Er is dus weinig verschil in leeftijden, maar meer in gewicht.

Wilt u gebruikmaken van de LTO3 voordelen, kijk eens op onze website voor meer info!

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn