Wat is de beste b2b telemarketing aanpak?

Als je een product of dienst aan klanten wilt aanbieden wil je natuurlijk een zo hoog mogelijk conversie. Zeker bij telemarketing gaat het vaak om koude acquisitie, en dit is een hele lastige aanpak voor wie niet weet hoe je dit moet aanpakken. Daarom is het als je de beste resultaten uit b2b telemarketing wilt halen aan te raden om de ervaren verkopers van saleshelden in te schakelen. Bij saleshelden zijn ze gespecialiseerd in het doen van online en digitale acquisitie, waar jij je voordeel mee kunt doen. Ze bieden deze diensten aan zowel bedrijven aan die aan consumenten willen verkopen, als voor de ondernemer die interesse heeft in b2b telemarketing. De aanpak verschilt, dus het is belangrijk dat je in het eerste gesprek duidelijk aangeeft wat het doel van jouw strategie moet zijn. De experts van saleshelden helpen je ok zoveel mogelijk nieuwe verkopen te krijgen, of dat nu op basis van een bestaand klantenbestand is of een andere database. Dit doen ze door middel van hun persoonlijke aanpak. Bij saleshelden geloven ze namelijk dat koude acquisitie alleen werkt als je daar een beetje warmte aan toevoegt. Ze werken alleen met door henzelf getrainde telefonisten en hechten veel waarde aan de toon waarop ze potentiƫle klanten benaderen. Door hun werknemers zelf op te leiden houden ze de kwaliteit van hun diensten hoog. Dat merk je aan het succes van de b2b telemarketing die je bij hen onderbrengt. En succes op het gebied van telemarketing betekent natuurlijk meer omzet!

B2b telemarketing op maat gemaakt 

Bij saleshelden beginnen ze niet zomaar aan een campagne. Allereerst wordt precies in kaart gebracht wat je met de b2b telemarketing wilt bereiken. Aan de hand daarvan worden instructies op maat bedacht, en ga je kennis maken met de helden die voor jou aan de slag gaan. Op die manier ben je persoonlijk betrokken bij het proces en kun je nauwgezet in de gaten houden hoe het gaat. Er worden heldere afspraken gemaakt en je krijgt geregeld overzichtelijke rapportages waar de resultaten in worden verwerkt. Je bent dus te alle tijden op de hoogte van hoe de b2b telemarketing gaat en wat het je aan het einde van de streep oplevert. Zo wordt je continu op de hoogte gebracht van de scores en het aantal terugbelafspraken. Door daar constant op de reflecteren stuurt het team van saleshelden indien nodig bij, om de resultaten zo hoog mogelijk te krijgen. 

Start zelf een b2b salescampagne bij saleshelden

Als je nieuwsgierig bent geraakt naar wat het team experts van saleshelden voor jouw bedrijf zou kunnen betekenen kun je ze het beste even contacteren via hun website. Daar vindt je alvast veel informatie over hun b2b telemarketing en hoe ze werken, maar pas in een persoonlijk gesprek kan duidelijk worden wat jij ermee kunt bereiken. Bereid je goed voor op dit gesprek door op papier te zetten wat je wilt verkopen, aan wie en vooral: Waarom. Wat levert jouw product bijvoorbeeld voor de klant op? Wat kan diegene ermee? Dat zijn vragen die van belang zijn voor effectieve b2b telemarketing. saleshelden gaat er vervolgens mee aan de slag en doet voor jou de acquisitie zodat jij je kunt richten op datgene waar je echt gelukkig van wordt, namelijk het ontwikkelen van jouw product of dienst. 

https://www.saleshelden.nl/b2b-telemarketing

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn