Bent u opzoek naar hulp bij uw werving en selectie van ict personeel?

Wellicht gaat u een nieuw ict bedrijf beginnen, heeft u recentelijk personeel verloren om welke redenen dan ook, of gaat u uw bedrijf uitbreiden; wat uw situatie ook is, in alle gevallen zult u moeten beginnen met de werving en selectie van uw nieuwe ict personeel. Niet iedereen weet waar hij/zij het moet zoeken bij de werving en selectie van nieuw ict personeel. De ict sector is vrij jong waardoor er veel aanbod zal zijn van voornamelijk jonge mensen en studenten. Hoe zie jij als baas welk van deze kandidaten binnen jouw bedrijf past? Aatop ICT (IT Recruitment) is een bedrijf welke u kan helpen bij de werving en selectie van het juiste ict personeel voor uw bedrijf! Wanneer u nu al geïnteresseerd bent in een samenwerking met de medewerkers van Aatop ICT adviseren wij u om contact op te nemen met het bedrijf. Het bedrijf is gevestigd in Veenendaal, Amsterdam, Sliedrecht en Zwolle. Verder zijn ook het telefoonnummer en emailadres beschikbaar gesteld op de website.

Werving en selectie van ict personeel door Aatop ICT

Zoals al eerder genoemd is Aatop ICT een bedrijf welke zeer goed gespecialiseerd is in de werving en selectie van ict personeel (IT Recruitment). Wanneer u een samenwerking aangaat met de medewerkers van Aatop ICT om het proces in te stappen van nieuwe werving en selectie van ict personeel, zult u samenwerken met één van de vier recruiters welke Aatop ICT in dienst heeft. De werkwijze van Aatop ICT kan samengevat worden in een aantal punten:

  • Wanneer u het proces van werving en selectie van ict personeel aangaat, komt u in aanraking met de ICT professioneels welke in de database van Aatop ICT staan.
  • Verder wordt er ook naar geschikt personeel gezocht in externe databases zoals vacaturebanken.
  • Een andere manier waarop de werving en selectie van ict personeel plaatsvindt is door sociale media.
  • Als er geschikte kandidaten gevonden zijn zullen deze toegelicht worden op basis van een aangemaakt profiel.
  • Aatop ICT is een bedrijf welke werkt op basis van de no cure, no pay methode.

Over Aatop ICT als bedrijf 

Aatop ICT is een bedrijf welke beschikt over kennis van de ICT markt. Het bedrijf is opgericht in het jaar 2008 en over de tijd met de jaren mee gegroeid en verder ontwikkeld. Verder is het ook een erg persoonlijk bedrijf: wanneer u de werving en selectie van uw ict personeel gaat doen in samenwerking met Aatop ICT kunt u een persoonlijke en vriendelijke benadering verwachten waarbij u 1 vast contactpersoon heeft zodat u een persoonlijke band heeft met het bedrijf. Ook is Aatop ICT als bedrijf overal actief in het IT-landschap. Wij kunnen helpen bij de werving en selectie van alle soorten ict personeel; systeembeheerders, teamleiders, software ontwikkelaars, projectmanagers, wij kunnen het allemaal voor u regelen! Aatop ICT is een bedrijf welke niet alleen helpt met de werving en selectie van ict personeel voor bestaande bedrijven, het is ook een bedrijf waarbij u terecht kunt als sollicitant. Wanneer u opzoek bent naar een baan in de IT-sector kunt u worden opgenomen in de database van Aatop ICT en wellicht gekoppeld worden aan een bedrijf.

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn