Waar boek je een personeelsuitje in Amsterdam?

Als je op zoek bent naar een tof personeelsuitje in Amsterdam dan is er eigenlijk maar één organisator die met kop en schouders boven de rest uitsteekt en dat is Special Tours. Daar zijn ze echt gespecialiseerd in het organiseren van super originele uitjes in Amsterdam, voor allerlei verschillende doelgroepen. Je kunt bij Special Tours terecht als je een uitje zoekt voor:

  • Een teambuilding avond
  • Een vrijgezellenfeest
  • Een familiedag
  • Een vriendenuitje

Ze organiseren zowel activiteiten overdag als ‘s avonds, dus het maakt niet uit wanneer je dat uitje in gedachten had. Bij Special Tours kun je voor een personeelsuitje in Amsterdam onder andere kiezen uit een diner spel, een hap en stap tour of een ander leuk stadsspel. Vooral de dinerspellen zijn heel erg populair. Dit zijn leuke spellen met elk hun eigen thema, welke gespeeld worden onder het genot van een heerlijk driegangendiner in een knus restaurantje middenin Amsterdam. Special Tours heeft bijvoorbeeld een Ik hou van Holland dinerspel, een Wie is de Rat dinerspel, een Escape Dinner dinerspel en zelfs een super gezellig popquiz dinner. Al deze dinerspellen zijn perfect als personeelsuitje in Amsterdam. Iedereen vermaakt zich er, en kan bovendien genieten van een heerlijke maaltijd, uiteraard met een lekker biertje of wijntje erbij. Het is de ideale manier om elkaar wat beter te leren kennen buiten werktijd, en doordat je ook een spel moet spelen komt ieders ware karakter naar boven. 

Een ontspannen personeelsuitje in Amsterdam

Als je het niet zo leuk vindt om de hele avond in een druk, Amsterdams restaurant door te brengen dan kun je natuurlijk ook bij Special Tours terecht voor een veel relaxter personeelsuitje in Amsterdam. Ze hebben namelijk ook diverse fietstochten en stadswandelingen in de aanbieding. Deze worden altijd gegeven door een local, die jou alles kan vertellen over zijn of haar favoriete wijk en de geschiedenis ervan. Deze stadswandelingen zijn niet alleen gezellig, maar ook erg leerzaam. Je zult dingen over onze hoofdstad leren die je nooit geweten had, maar die echt toevoegen aan het verhaal dat je al in je hoofd had over Amsterdam. Als personeelsuitje in Amsterdam is zo’n stadswandeling ook erg leuk, desgewenst aangevuld met een heerlijk diner in een van de gezellige restaurantjes die Amsterdam te bieden heeft. 

Een citygame als personeelsuitje in Amsterdam

Als je liever wat van de stad ziet, maar je vindt zo’n stadswandeling een beetje saai klinken, dan kun je bij Special Tours ook gewoon een toffe citygame boeken. Bij deze games ga je daadwerkelijk de stad in om allerlei hilarische opdrachten uit te voeren. Deze moet je vastleggen op camera, zodat ze kunnen beoordelen of jullie het goed hebben gedaan. In veel gevallen worden jullie bij zo’n citygame in twee teams opgedeeld en strijden jullie tegen elkaar. Dit levert natuurlijk hilarische beelden op en collega’s waarvan je het helemaal niet had verwacht worden ineens super competitief. Als personeelsuitje in Amsterdam is zo’n citygame dus uitermate geschikt. Bij Special Tours hebben ze ze met diverse thema’s, en dus zit er altijd wel eentje bij die voor jullie groep collega’s geschikt is, welke leeftijd jullie ook hebben. Een gezellige dag in Amsterdam gewenst!

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn