Voor wie is deze feedback geven training bedoeld?

Op een goede en constructieve manier feedback kunnen geven is voor veel mensen heel erg moeilijk. Je wilt namelijk de ander niet aanvallen, maar wel je punt maken, en daarmee de ander stimuleren om zijn/haar manier van werken aan te passen. Voor iedereen die op de werkvloer moeite heeft met het geven van tips en adviezen is er de feedback geven training van FeedbackGeven.nl. Deze is te volgen op meerdere manieren, namelijk:

  • Een 1-daagse individuele cursus feedback geven
  • Een 1-daagse groepstraining feedback geven
  • Een 1-daagse InCompany feedback geven training
  • Workshops en lezingen over het onderwerp

Je kunt dus zowel in je eentje deze praktische cursus volgen als in een kleine groep mensen (die je niet kent) of uiteraard samen met je collega’s. Doordat deze training zoveel raakvlakken heeft met de werkvloer wordt hij heel vaak InCompany gevolgd. Want het is natuurlijk super prettig als iedereen in het team op constructieve wijze feedback kan geven (en ontvangen!). Dit komt de resultaten ten goede, en daardoor groeit het bedrijf. Veel mensen vinden het namelijk niet perse lastig om feedback van hun meerderen te ontvangen, maar wel van directe collega’s. Zij hebben namelijk dezelfde functie, dus waarom zouden ze jouw werk beoordelen? Als je echter open staat voor tips en adviezen van directe collega’s kun je groeien in wat je doet. Iedereen heeft namelijk zijn eigen talenten en ziet net andere kansen en mogelijkheden dan jij. Daarom is een feedback geven training echt een investering in een beter resultaat van het hele team. Vraag je baas eens om de mogelijkheden!

Wat leer je tijdens deze feedback geven training?

Deze praktische training staat bombol handige tips en tools over het effectief geven van feedback, of dat nu aan collega’s is of aan werknemers. De kunst zit hem vooral in het opbouwende karakter van de feedback. Als iemand zivh afgekraakt of aangevallen voelt zal hij minder openstaan voor jouw adviezen, en zich er bovendien rot door voelen. Dit leer je tijdens de feedback geven training van FeedbackGeven.nl. Ook leer je hoe je de samenwerking tussen jou en iemand anders kunt verbeteren, hoe je met kracht een compliment geeft en hoe je omgaat met mensen met een geheel andere persoonlijkheid dan jij. Alle tools en methodes die je aangeleerd krijgt dragen bij aan een prettigere communicatiestijl, die jou zeker gaat helpen in gesprekken met collega’s of werknemers. Niet voor niets is deze feedback geven training zo populair in het bedrijfsleven!

Hoe kun je zelf leren feedback te ontvangen?

Je verwacht het misschien niet, maar voor het op constructieve wijze feedback kunnen geven zul je ook moeten leren hoe je deze zelf ontvangt. De feedback geven training focust zich daar dus ook op. Stilstaan bij hoe jij je voelt wanneer iemand je ergens op wijst of wanneer je iets niet goed hebt gedaan helpt je bij het anders formuleren van jouw boodschap naar de ander. Je zult deze dan meer met compassie brengen in plaats van iemand aan te vallen. Vandaar dat deze feedback geven training zich ook richt op hoe jij het zelf ervaart om tips en adviezen van anderen te ontvangen. Het werkt immers altijd twee kanten op. 

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn