In deze webshop kun je je eigen voetbal shirt bedrukken

Hoe super vet is het om je eigen voetbalshirt te hebben met een persoonlijke bedrukking, oftewel met je eigen naam achterop? In de webshop van voetbalshirtskoning.nl kan dat, daar kun je namelijk je eigen voetbal shirt bedrukken! Ze hebben een super groot assortiment shirts met de designs van bekende voetbalclubs, en deze kun je allemaal laten personaliseren door er je eigen naam (of die van je kinderen)  op te laten drukken. Het maakt niet uit van welke club je fan bent, want in deze webshop hebben ze echt alle shirts van alle voetbalclubs. Dat zijn zowel de clubs uit Nederland als die uit het buitenland, zoals:

  • Real Madrid
  • FC Barcelona
  • Bayern München
  • Manchester City
  • AS Roma

Welke club je voorkeur ook heeft, een shirt bedrukken met het logo en de kleuren van de betreffende club kan op voetbalshirtskoning.nl. Of je nu fan bent van Ajax, van Feyenoord of Juventus, dat maakt allemaal niks uit. Bij voetbalshirtskoning verkopen ze de officiële tenues en kun je zowel een shirt bedrukken als de bijbehorende broekjes bestellen. Want wat heb je aan dat gepersonaliseerde t-shirt als je er geen bijpassend broekje bij hebt? Voor alle clubs geldt dat je in deze webshop zowel het officiële spelersshirt kunt kopen (met eigen naam) plus het broekje dat erbij hoort. En ze verkopen van veel clubs zelfs bijpassende sokken en complete trainingspakken! 

Ajax shirt bedrukken met eigen dekbed

Als je mega fan bent van Ajax of je kind is dat en je bent op zoek naar een tof cadeau, dan zit je bij voetbalshirtskoning goed. Daar hebben ze namelijk een super vette deal voor kleine Ajax fans! Ze hebben een pakket met een dekbed en shirt bedrukken in één. Het betreft een dekbedovertrek van 140 x 200 cm en een kussensloop van 60 x 70 cm. Deze zijn rood met wit met natuurlijk het Ajax logo eroverheen. Als je kiest voor de bedrukking met eigen naam betaal je een klein additioneel bedrag. Daarvoor gaat deze webshop het dekbed en het shirt bedrukken met de naam die je opgeeft tijdens het bestelproces. Dit is echt een super origineel cadeau voor kinderen die mega fan zijn van Ajax. Ze krijgen dan niet alleen hun eigen Ajax-shirt met hun eigen naam erop, maar ook een rood met wit dekbedovertrek met het Ajax logo en zelfs een voetbal met Ajax logo! Deze super deal wordt heel vaak besteld voor verjaardagen. Een origineler cadeau kan haast niet toch?

Compleet voetbaltenue online bestellen

In de webshop van voetbalshirtskoning.nl kun je als je wilt een compleet voetbaltenue online bestellen het shirt bedrukken met je eigen naam. Dit gebeurt uiteraard op de achterkant van het t-shirt, en in de kleuren en het lettertype dat past bij het design van het shirt. Als je op werkdagen vóór 14.00 bestelt heb je je bestelling al de volgende werkdag in huis. Jouw shirt bedrukken doen ze bij voetbalshirtskoning in eigen beheer, en dus kunnen ze als jouw bestelling binnenkomt direct aan de slag. Daarna is het een kwestie van inpakken, eventueel samen met de andere voetbalitems, en verzenden naar het door jou opgegeven adres. Zo makkelijk is het om een voetbalshirt met je eigen naam erop te bestellen!

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn