Voor kunst in Roosendaal bent u hier aan het juiste adres

Kunst is ontzettend belangrijk. Het biedt troost, het schept hoop en het is altijd eerlijk. Bij moderne kunst is niet altijd duidelijk wat de bedoeling is van de kunstenaar. Maar dat is ook vaak niet nodig. Kijk bijvoorbeeld naar de kunst in Roosendaal van Antoinette Art op antoinette-art.eu. Haar kunst is verleidelijk, confronterend, rauw en recht voor zijn raap. Deze kunst in Roosendaal kunt u bij haar in haar atelier bekijken maar ook online op haar site net als op diverse exposities waar ze zelf ook regelmatig te bewonderen is. Het is iemand die niet naast haar voetstuk is gaan lopen door haar succes dus maak vooral een praatje met haar. Zij is erg benieuwd naar alle reacties over haar kunst. Haar kunst in Roosendaal is immers nooit af. Ze wil zich blijven ontplooien en dan gaat het niet enkel om het verfijnen van een bepaalde techniek maar meer nog om de uitdrukking van expressie. Hoe gevoel over te brengen in een kunstvorm? Een vraag die nog niet eens heel erg lang gesteld wordt in de beeldende kunst. Want het had vroeger een meer pragmatische insteek. Ter decoratie, om de macht van keizers en koningen te tonen net als die van een bepaalde godheid. Tegenwoordig kunnen de meeste mensen wel een kunstwerk kopen, maar omdat er zoveel stijlen zijn weet u wellicht niet waar u moet beginnen. Wij wel, namelijk bij de kunst in Roosendaal van deze kunstenaar. Het is iemand die niet snel stilzit en haar disciplines blijft bijscholen, blijft zoeken naar nieuwe vormen en naar andere materialen om mee te werken.

Deze kunst in Roosendaal is rauw en oprecht

U zoekt naar inspirerende kunst in Roosendaal, naar objecten die tot de verbeelding roepen in plaats van duidelijk laten zien wat ze inhouden. Daar is ook niet zo heel erg veel aan, vindt u wel? Gevoel overbrengen is in een dialoog al uiterst moeilijk, laat staan in een beeldend werk. Daarom willen we nogmaals benadrukken dat deze kunst in Roosendaal meer dan de moeite waard is. Ervaar het zelf eens en bekijk de diverse foto’s op de website. In haar portfolio vindt u werk uit haar verleden, het heden en zelfs werken die laten zien waar ze naartoe wilt gaan in de toekomst. Ook vindt u allerlei praktische informatie op de website zoals:

  • De data van aankomende exposities
  • Contact- en adresgegevens
  • Interessante blogs

Zo kunt u haar inhuren als u bepaalde kunst in Roosendaal in haar zo typerende stijl wilt laten maken en als u een werk wilt aankopen. Tevens houdt ze een interessante blog blij met al haar bevindingen over de wereld en de kunst in Roosendaal en ver daarbuiten! De materialen waar Antoinette mee werkt zijn erg divers. Vandaar dat ze diverse disciplines beheert zoals viltwerken, beelden, fotografie en tekeningen. Reken er maar op dat ze dit arsenaal in de toekomst weer weet uit te bouwen.

Benieuwd naar haar exposities en publicaties? Vergeet dan niet om de website te bookmarken

Blijf op de hoogte van de ontwikkelingen van deze interessante kunstenaar. U kunt aldus de site op slaan tussen uw favoriete websites. Het is een handige manier waarmee u uzelf zo nu en dan kunt herinneren van het bestaan van de website. Schrijf alvast enkele expositiedata in uw agenda of neem eens en vrijblijvend kijkje in haar atelier. Misschien vindt u haar er wel aan het werk. Er zijn doorlopende exposities van haar te vinden in deze stad in Noord-Brabant maar ook in diverse landen binnen de EU.

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn