Een tafelvoetbal kopen voor iedere gelegenheid

Tafelvoetbal is een leuke bezigheid voor iedereen. Of het nou bij een bedrijf is, bij instellingen, een openbare gelegenheid of een gevangenis, een tafelvoetbal kopen geeft gegarandeerd plezier. Een tafelvoetbal kopen kunt u op veel plekken, maar de beste plek is Voetbaltafel.nl Hier kunt u een tafelvoetbal kopen in verschillende maten, prijzen en modellen. Een tafelvoetbal kopen is dus een goede investering, waarmee u bijvoorbeeld geld terug kunt verdienen door een muntinworp. Wij leggen u graag uit hoe u een tafelvoetbal kunt kopen en welke modellen wij in ons assortiment hebben, zodat u een goed beeld heeft en direct kunt beginnen met bestellen.

Bij ons kunt u verschillende modellen van een tafelvoetbal kopen

Bij een tafelvoetbal kopen, komen verschillende mogelijkheden kijken. Wat u ook kiest, u kunt altijd een tafelvoetbal kopen die bij uw situatie past. Wij hebben onder andere deze modellen bij ons in het assortiment:

  • Met muntinworp
  • Met telescopische stangen
  • Met vaste stangen

Bij een tafelvoetbal met muntinworp kunt u kiezen uit een 50 cent, 1 euro of vrij spelen variant. Deze heeft u bijvoorbeeld van de merken Deutscher Meister, Garlando, heemskerk en Buffalo. Een tafelvoetbal kopen met telescopische stang geeft de spelers extra veiligheid, doordat de stangen in elkaar schuiven. Deze zijn echter wel minder stevig dan de vaste stangen, doordat deze hol zijn van binnen. Dit neemt niet weg dat het een tafelvoetbal van goede kwaliteit is. Wij verkopen namelijk alleen producten waar wij voor de volle 100 procent achter staan. Een tafelvoetbal kopen komt niet alleen in verschillende modellen, maar ook met mogelijkheden. Een van deze mogelijkheden is om uw eigen logo op de tafel te laten drukken. Dit kunnen wij volledig gepersonaliseerd naar wens voor u doen. Zelfs de poppen en score tellers worden in de gewenste kleur uitgevoerd. Zo heeft u altijd uw eigen visitekaartje, die u zowel bij uw eigen bedrijf kan zetten of als relatiegeschenk kunt geven. Waarvoor u ook een tafelvoetbal gaat kopen, u moet altijd in uw achterhoofd houden voor welk doeleind deze is. Wij hebben namelijk verschillen voor particulier en zakelijk gebruik. Deze zijn beide van andere materialen gemaakt en verschillen wel degelijk van elkaar. Beide soorten tafels kunt u terugvinden op onze website: https://www.voetbaltafel.nl. Hier kunt u ook alle specificaties terugvinden om een goede tafelvoetbal te kopen.

Verzenden en monteren is bij ons gratis

Voetbaltafel.nl is uw specialist op het gebied van tafelvoetbal. Wij hebben een ruim assortiment van de beste merken. We hebben verschillende modellen voor zowel intensief als recreatief gebruik en kunnen deze ook altijd naar wens bedrukken. Zo hebben wij voor iedere behoefte en ieder doeleinde de geschikte tafel ter beschikking. Liever een tafelvoetbal huren? Dat is bij ons ook geen probleem. Kijk voor de mogelijkheden op onze website. Bij ons staat goede service hoog in het vaandel. Daarom doen wij het verzenden en monteren van uw tafelvoetbal altijd geheel gratis. Daarnaast kunnen wij u altijd het beste advies geven bij uw aankoop, zodat u ervan verzekerd bent dat u het juiste product bij ons besteld. Wij zijn daarnaast pas tevreden als u dat als klant ook bent. Heeft u nog vragen, wilt u meer informatie of heeft u behoefte aan advies bij uw bestelling? Neem dan gerust contact met ons op middels de contactgegevens die vermeld staan op onze website. Onze medewerkers helpen u dan graag verder door uw vragen te beantwoorden en u te voorzien van alle advies en informatie die u nodig heeft. Wij hopen u snel in onze webshop te zien of bij het bedrukken van uw gepersonaliseerde voetbaltafel.

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn