Tevreden over website siku tractor

Toen ik op zoek was naar een siku tractor voor mijn zoontje, ben ik terecht gekomen op de volgende website: rz-farmtoys.nl . Naast dat ze vele andere dingen aanbieden zoals:

  • Bruder,
  • Rolly Toys
  • Joal, Klokken
  • Norscot

Daarnaast hebben ze ook een uitgebreid assortiment aan siku tractoren. Ten eerste hebben ze een ontzettend overzichtelijke website, waarbij uit verschillende categorieën gekozen kan worden. Waaronder dus bijvoorbeeld ook de siku tractor afdeling. Bovendien staan van alle producten duidelijke foto’s onderverdeeld bij de categorieën, waardoor het een overzichtelijk geheel vormt. Dat was voor mij erg prettig, aangezien ik nog niet precies wist welke siku tractor ik wilde gaan kopen voor mijn zoontje. Daarbij worden ook iedere keer uitgebreid de beschrijvingen gegeven van de titels van de producten en de bijbehorende codes.

Goede communicatie bij rz-farmtoys over siku tractor

Nadat ik een lange tijd heb gezocht om de perfecte siku tractor te vinden voor mijn zoontje, vond ik bij deze website de perfecte versie die naar mij thuis verstuurd kon worden. Naast alleen de klassieke modellen van de siku tractor, hebben ze op deze website ook:

  • siku controls,
  • wegenbouw
  • werktuigen
  • diversen
  • siku tractor modellen

Van ieder product wordt aangegeven hoeveel er op voorraad zijn en wat de schaal is vergeleken met het speelgoedmodel en het origineel waarop het product is gebaseerd. Zelf koos ik voor een van de Mercedes modellen van de siku tractor, verdere informatie over dit model kon ik vinden bij de artikelgegevens die worden aangegeven op de website. Via iDeal kon ik gemakkelijk betalen voor het product, waarna hij een paar dagen later bij mij thuis werd toegestuurd. Toen ik nog vragen had over de verzending van het product, was de communicatie bij rz-farmtoys erg goed. Niet alleen via de gebruikelijke mail, maar ook via de telefoon. Ze konden gemakkelijk mijn vragen beantwoorden en waren ontzettend vriendelijk. 

Aanrader voor wie een siku tractor wil kopen

RZ-Farmtoys is een uitstekend bedrijf voor iedereen die graag een siku tractor of een ander speelgoedmodel wil aanschaffen. Zeker ook een tip voor de feestdagen. Niet alleen is er sprake van een groot assortiment aan producten, maar de betaling is ook erg gemakkelijk. Bovendien wordt het product al na slechts een paar dagen thuisgestuurd, waardoor er sprake is van een zeer snelle service. Mocht je als klant vragen hebben over de producten, dan is het bedrijf goed te bereiken en wordt er snel ingegaan op dringende vragen. Ik zal dan ook zeker vaker bestellen via hun website als ik andere modellen van het ruime assortiment aan speelgoed wil aanschaffen. Tevens ben ik erg te spreken over hun website, die een aangename lay-out heeft en die gemakkelijk te bedienen is. Zelf ben ik niet een expert in het gebruik van computers, maar op deze website kan ik gemakkelijk alle producten terugvinden. Daarnaast staat er ook uitgebreid informatie over bijvoorbeeld de privacy, de verzending en retournering en over de algemene voorwaarden. Gelukkig kon ik gebruik maken van de iDeal betaalmethode, maar ik zou ook kunnen hebben gekozen voor de PayPal functie die deze website biedt. Op die manier wordt het bestellen van deze website erg makkelijk gemaakt. Ik zal dan ook zeker de komende periode vaker cadeautjes voor mijn eigen kinderen van deze website halen. De goede service bij het bestellen van mijn product maakt dat ik vaker terug zal komen. Ik ben fan geworden en kan me voorstellen dat iemand anders die bijvoorbeeld ook op zoek is naar een specifiek model tractor bij deze website op de juiste plek is!

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn