Pennen

Er bestaat haast geen promotie waar pennen bedrukken geen onderdeel van is. Een van de redenen is dat het een zeer bruikbaar middel is. Iedereen is altijd heel erg geholpen bij extra schrijfgerei en ook kantoren kunnen niet zonder. Mensen zoeken altijd een pen en willen deze het liefst altijd bij de hand hebben. Of je het nou nodig hebt als kantoorvoorraad of promotie, Drukwerkdeal heeft diverse modellen die je kan bedrukken met een logo, tekst of naam van het bedrijf. Zo hebben ze heel eenvoudige uitvoeringen, maar ook de wat luxere soorten die geschikt zijn als exclusief cadeau. Bekijk op drukwerkdeal.nl de opties voor pennen bedrukken. Het hangt van de uitvoering af in welke hoeveelheden je ze kan bestellen. Wel is het altijd handig voldoende op voorraad te hebben. Bedenk bij welke gelegenheden je nog meer de aanwezigen kan tevreden stellen met een pen. Op een beurs kunnen ze zeker niet meer stuk. Voorbijgangers willen maar al te graag een pen meenemen en voor deze momenten heeft Drukwerkdeal geschikte soorten in het assortiment. Ze zijn geschikt om uit te delen of ergens neer te leggen om mee te nemen. Andere soorten zijn ideaal om bij een congres of presentatie neer te leggen. Er is altijd een situatie die vraagt om pennen bedrukken.

Pennen bedrukken: een uitgebreide collectie

Inmiddels is het assortiment voor pennen bedrukken behoorlijk uitgebreid. Er bestaan nog voldoende uitvoeringen waar je traditioneel mee kan schrijven. Hoewel we veel via de computer regelen, zijn we nog steeds gehecht om notities snel met pen te noteren. Dit is tenslotte sneller dan je laptop erbij zoeken of een notitie in je telefoon te maken. Met een pen maak je makkelijker een aantekening op een papier die je ter herinnering ergens neerlegt of ophangt. Bekijk alle uitvoeringen op Drukwerkdeal in de volgende categorieën:

  • Luxe
  • Goedkoop
  • Eco
  • Touch
  • Gegraveerde
  • Reclame

Zeggen deze categorieën jou nog niet voldoende, dan hebben ze ook een aantal populaire modellen voor jou neergezet. Deze staan afgebeeld onder de categorieën inclusief de afbeelding en de naam. De afbeeldingen geven jou direct een indruk van het uiterlijk van de pen. Je weet direct wat het resultaat van de pennen bedrukken zal zijn. Zo is het ook mogelijk voor je te bepalen of jouw ontwerp geschikt is voor de betreffende pen. Indien dat niet mogelijk is, dan kan je nog het betreffende ontwerp veranderen. Wellicht een aanpassing in het ontwerp of in zijn geheel vervangen voor een ander ontwerp.

Bepaal jouw selectie

Selecteer het type pen die geschikt is voor jouw gelegenheid. Je kan de categorie aanklikken of juist het type pen. Als je de categorie aanklikt, dan moet je alsnog het type pen selecteren. Hier staan wel alle uitvoeringen die vallen onder jouw categorie, dus dat maakt de selectie iets eenvoudiger. Selecteer het model van jouw keuze en vervolgens kies je de betreffende kleur voor pennen bedrukken. Pennen bedrukken gebeurt altijd met de PMS-druktechniek. Dit is een afkorting voor Pantone Matching System, waarbij alle kleuren afzonderlijke nummers hebben. De nummers die horen bij jouw ontwerp geef je door in het ontwerpbestand. In de informatiesheet staat aangegeven hoe je dat kan doen. Voor pennen bedrukken kan je maximaal vier kleuren opgeven. Drukwerkdeal beschikt over moderne druktechnieken die ervoor zorgen dat het ontwerp zo specifiek mogelijk op de pen wordt afgedrukt. De informatiesheet helpt je erbij om jouw ontwerp zo goed mogelijk aan te leveren, om een perfecte bedrukking te garanderen. Twijfel je toch of jouw ontwerp geschikt is voor pennen bedrukken? Vraag dan advies aan de klantenservice van Drukwerkdeal. Hier werken marketingspecialisten die klaar zitten om de klanten te helpen bij een goede vormgeving voor pennen bedrukken.

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn