Kom snel naar ea-sigaret.nl als je elektrisch wilt roken

Wanneer je wilt stoppen met roken en je al meerdere pogingen hebt gedaan die allemaal zijn mislukt, dan is het een idee om te starten met elektrisch roken. Vele onderzoeken hebben inmiddels uitgewezen dat stoppen met roken bijna onmogelijk is als je zonder hulpmiddelen probeert te stoppen. Ieder hulpmiddel dat je inzet verhoogt de stopkans, maar het is uiteraard niet zo dat ieder hulpmiddel even effectief is. Het inschakelen van morele steun van je partner of vrienden, kan de stopkans zeker be├»nvloeden. Maar het nadeel is dat deze steun lang niet altijd op alle momenten aanwezig is. Daarnaast kun je er ook altijd zelf voor kiezen om de steun te negeren of te ontvluchten. Het probleem is dan ook dat de drang naar nicotine met deze morele steun niet minder wordt. Daarom zou nicotine kauwgom bijvoorbeeld meer effect kunnen hebben op het succes van je poging. Als je deze kauwgom combineert met de morele steun, dan lukt het misschien om het stoppen vol te houden. Als je dus helemaal niets inzet, dan is de kans dat je faalt bijna 100%. Alleen mensen die door een schok worden wakker geschud of die over een ijzersterke wilskracht beschikken, zullen van de een op de andere dag kunnen stoppen. Zij steken daarna ook nooit meer een sigaret op. Dit zijn echter uitzonderingen op de regel. Hulpmiddelen zijn dan ook zeer wenselijk. Het is bijvoorbeeld een idee om elektrisch te roken. Je vervangt de tabakssigaret dan door een e sigaret van ea-sigaret.nl. Je blijft hierdoor in zekere zin gewoon roken. Door te kiezen voor een e liquid met nicotine, krijg je nog steeds de stof binnen waar je lichaam zo naar hunkert. Daardoor heb je minder last van ontwenningsverschijnselen. Elektrisch roken zorgt er dan ook voor dat je niet opeens van de een op de andere dag zonder nicotine komt te zitten. Ook qua smaak is het goed om elektrisch te roken. Het is namelijk een optie om te kiezen voor een e liquid met een authentieke tabakssmaak. Daardoor kun je de smaak waar je al jaren aan gewend bent blijven proeven. Ook dat vermindert de heimwee naar een sigaret. Het is zeker niet zo dat je op simpelweg op een andere soort sigaret overstapt en dus gewoon blijft roken. Elektrisch roken is eigenlijk geen roken maar dampen. Er komt dan ook geen rook vrij die je inhaleert, maar alleen een damp. Deze damp is aanzienlijk minder ongezond dan de rook die je inhaleert bij een gewone sigaret. Hoewel elektrisch roken niet gezond genoemd kan worden, is het zeker een stuk minder ongezond dan tabak. Daar komt bij dat je elektrisch kunt roken als een soort van overgang naar een volledig rookloos bestaan. 

Kom snel naar ea-sigaret.nl als je elektrisch wilt roken

Elektrisch roken begint bij ea-sigaret.nl

Als je elektrisch wilt roken, dan heb je uiteraard de juiste artikelen en accessoires nodig. Daarvoor kun je terecht op de site van ea-sigaret.nl. Hier kun je alles kopen wat je nodig hebt. Denk bijvoorbeeld aan: 

  • E sigaretten
  • Batterijen
  • Coils
  • E liquids 

Bestel alles wat je nodig hebt online

Het mooie van elektronisch roken is dat je alles wat je nodig hebt online kunt bestellen. Je kunt altijd even naar ea-sigaret.nl surfen om je voorraad e liquid aan te vullen. 

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn