Huidproblemen geen probleem voor de schoonheidsspecialiste in Apeldoorn

Al vanaf mijn jeugd heb ik veel problemen gehad met mijn huid. Vooral de huid in mijn gezicht is een echt probleem geweest. Dat is een vervelend probleem, want hoewel lang niet alle mensen je beoordelen op de kwaliteit en gezondheid van de huid word je er bijzonder onzeker van. Door mijn huidproblemen ben ik gaan stotteren, wil ik liever niet in het openbaar spreken en vind ik het eng om met vrouwen te praten. Mijn huid is gewoon een drama. Al kan ik beter zeggen dat het een drama was. Nadat ik tal van middeltjes geprobeerd had die de problemen alleen maar erger leken te maken, had ik het gevoel dat ik de handdoek in de ring wilde gooien. Maar toen kwam ik de schoonheidsspecialiste in Apeldoorn tegen. Een vriendin van me zei dat ik daar echt eens een afspraak moest maken, omdat zij er wonderen had gezien met haar eigen huid. Het eerste gesprek was gratis bij Tara Skincare (https://www.taraschoonheidssalon.nl/schoonheidsspecialiste-apeldoorn.html) waarbij een complete scan gemaakt zou worden. De schoonheidsspecialiste in Apeldoorn zou vervolgens bekijken welke behandeling het best zou passen en wat zij aan kon bieden.

De eerste afspraak bij de schoonheidsspecialiste in Apeldoorn

Ik ben nooit eerder in zo’n salon geweest. Ik had het idee dat het echt voor vrouwen zou zijn, maar al bij het maken van de afspraak merkte ik dat er meer mannen naar de schoonheidsspecialiste in Apeldoorn gaan. Tijdens het intakegesprek kreeg ik te horen dat de gezondheid van mijn huid enorm te lijden gehad heeft onder de vele producten die ik geprobeerd heb en dat het daar echt niet beter van geworden is. Er werd direct een plan gemaakt waarbij vooral ingezet zou worden op regeneratie. Mijn huid moet namelijk nieuwe huidcellen aan gaan maken:

  • Dode huidcellen moeten vervangen worden;
  • De huid moet weer elastisch worden.

De schoonheidsspecialiste in Apeldoorn beloofde niet zomaar aan de slag te gaan met middeltjes, maar echt een stapsgewijze aanpak op te zetten zodat we goed konden bekijken wat het beste paste bij mijn huid. Na een maand begon ik duidelijke verbeteringen te zien en toen we na twee maanden weer een scan maakten bij de schoonheidsspecialiste in Apeldoorn, toen zag het er echt veel beter uit. Ik heb desalniettemin besloten om gewoon verder te gaan met de behandeling, omdat ik wil dat het echt 100% wordt en ik ‘zo goed als nieuw’ de straat weer op kan.

Meer zelfvertrouwen

Dankzij de schoonheidsspecialiste in Apeldoorn heb ik meer zelfvertrouwen en durf ik weer met vrouwen te praten. Niet alleen omdat de gezondheid van mijn huid vele malen beter is, maar vooral omdat de schoonheidsspecialiste in Apeldoorn me persoonlijke aandacht en adviezen gegeven heeft. Ook schaam ik me niet meer voor het feit ik behandeld word in een salon die vooral geassocieerd wordt met vrouwen. Mannen kunnen evengoed naar een salon, zeker wanneer zij ernstige huidproblemen hebben. Ik wenste me dat ik eerder gekozen had voor de schoonheidsspecialiste in Apeldoorn en niet voor de vele middeltjes, zalfjes en zooi die de problemen alleen maar erger gemaakt hebben. Soms is het beter om niet te experimenteren en is het beter om gewoon direct naar de experts te stappen die veel beter waar zij op moeten letten en wat de mogelijkheden zijn. Ik raad mijn vrienden tegenwoordig ook vooral aan om een afspraak te maken, want ook de huid van een man heeft veel te verduren en na een behandeling voel je je veel beter. Vooral omdat je ook veel beter bent natuurlijk!

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn