Gebruikte procesapparatuur zoals vacuüm bandfilter kopen?

foeth is al meer dan honderd jaar leverancier van gebruikte procesapparatuur voor producenten in heel Europa. Gebruikte machines worden door foeth gecontroleerd, gerepareerd en aangeboden tegen een aantrekkelijke prijs. Ondernemers weten foeth te vinden omdat het ruime assortiment en de goede service nooit teleurstellen. Bent u op zoek naar procesapparatuur maar wilt u niet te veel betalen? Kijk dan eens op onze website voor een actueel overzicht van onze apparatuur. U vindt onder andere een gebruikte vacuüm bandfilter, maar ook:

  • centrifugers
  • drogers
  • maalmengers
  • reactors
  • extruders

Al onze apparatuur wordt geleverd nadat deze een servicebeurt hebben gehad. U krijgt dus altijd een kwalitatief hoogwaardig, werkend product. Ook na uw aankoop kunt u een beroep op ons doen. Zo verzorgen wij het transport van uw vacuüm bandfilter of ander product, vanuit onze opslagloods in Barneveld. Onze medewerkers hebben ruime ervaring met het organiseren van transport van grote apparatuur, en kunnen zorgen dat uw nieuwe aanwinst zo snel mogelijk bij u wordt afgeleverd. Daarnaast kunt u een beroep doen op onze technici, en is het mogelijk apparatuur te leasen. Ideaal voor kortdurend gebruik van productieapparatuur. Neem contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken. Indien u advies nodig heeft over de export of het onderhoud van machines kunt u zeker een van onze medewerkers benaderen. Samen zorgen wij ervoor dat uw productieapparatuur in goede conditie blijft, en aangevuld wordt met de machines die u nodig heeft. Uitbreiding van uw machinepark hoeft niet buitensporig duur te zijn en ook bijzondere onderdelen zijn zeker te vinden.

De juiste vacuüm bandfilter vinden

Uiteraard is elke productieomgeving anders en moet het apparaat dat u zoekt precies aansluiten op uw andere machines. Daarom bieden wij de mogelijkheid een zoekopdracht achter te laten. foeth heeft meer dan 4000 machines op voorraad, dus de kans is aanwezig dat uw gewenste apparaat al aanwezig is. Zoekt u bijvoorbeeld een vacuüm bandfilter maar zit de juiste op dit moment niet in ons assortiment? Dan laat u eenvoudigweg een zoekopdracht achter, waarin u zo gedetailleerd mogelijk beschrijft welke vacuüm bandfilter u nodig heeft. Onze medewerkers gaan dan op zoek naar de vacuüm bandfilter en nemen contact met u op als deze gevonden is. Indien de kans klein is dat deze machine binnen afzienbare tijd beschikbaar is, laten wij u dit uiteraard ook weten. Wij hebben al veel klanten blij gemaakt met het vinden van een unieke machine, zoals een vacuüm bandfilter, extruder of centrifuge die niet meer gemaakt wordt. 

Uw gebruikte machines verkopen

Uiteraard zijn alle gebruikte machines welkom bij foeth. Het is immers noodzakelijk onze voorraad op peil te houden. Bent u in het bezit van apparatuur die normaliter in het assortiment van foeth voorkomt? Dan kunt u contact met ons opnemen voor de verkoop van uw apparatuur. Hierbij betalen wij altijd vooruit en zorgen wij zelf voor transport naar onze opslaglocatie. U krijgt altijd een eerlijke taxatie en dus een eerlijke prijs voor uw goederen. Onze website biedt meer informatie over het verkopen van gebruikte procesapparatuur, zoals een vacuüm bandfilter. U laat uw gegevens achter en wij nemen zo snel mogelijk contact met u op. 

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn