Een website vol met natuur nieuws

Ik ben altijd dol geweest op de natuur en vind het heerlijk om in een bos rond te lopen, of lekker uit te waaien op het strand. Ik kom erg tot rust in de natuur en daarom zoek ik vaak een bos, of strand op als ik veel stress heb. Helaas woon ik in een gebied waar weinig natuur in de omgeving is, maar daarom vind ik het belangrijk om speciale dingen op te zoeken en nieuwe gebieden te verkennen. Een tijdje geleden kwam ik de website groennieuws.nl tegen en zag dat deze website volstaat met natuur nieuws. Op de website kan je veel informatie lezen over gebeurtenissen in de buurt, die met de natuur en dieren te maken hebben en er staan vaak veel leuke en informatieve artikelen op. Toen ik jong was, woonde ik met mijn ouders dicht bij het strand en ik vond het heerlijk om op het strand rond te lopen, waarschijnlijk is toen mijn liefde voor de natuur ontstaan. Ik woon nu in een gebied waar weinig interessante natuur is, maar ben hier gaan wonen, omdat dit dicht bij mijn werk is. Ik vind het nog steeds erg fijn om natuur nieuws te lezen en in het weekend een strand, of een bos te bezoeken. Gelukkig gaat mijn vriendin vaak met mij mee en vindt zij het ook leuk om uit te waaien, of een stuk te wandelen. Ik vind het leuk om af en toe nieuwe gebieden te bezoeken en zocht daarom online naar tips over dingen die er te doen waren en vond toen deze website over natuur nieuws.

Leuke artikelen en veel natuur nieuws op een website

Toen ik de website groennieuws.nl tegenkwam, vond ik het gelijk een zeer interessante website. Regelmatig verschijnen er nieuwe artikelen op deze website en ik vind de artikelen vaak goed geschreven. Niet alle artikelen gaan direct over natuur nieuws, maar soms ook onderwerpen die indirect hiermee te maken hebben, zoals over recyclen, of sporten in het park. Het is mogelijk om mee te helpen met het schrijven van artikelen voor de website en tips te delen met de redactie van de website. Ik besloot om mij in te schrijven voor de nieuwsbrief en krijg nu regelmatig een email met het belangrijkste natuur nieuws in mijn inbox. 

Een ander soort website

Ik bezoek bijna dagelijks de website om artikelen te lezen over natuur nieuws en vind het fijn om een ander soort website te bezoeken. Veel grote websites richten zich alleen op bezoekers aantrekken, zodat zij daarna zoveel mogelijk inkomsten van reclames hebben, maar dat is hier niet het geval. Deze website is opgezet door gepassioneerde mensen die liefde hebben voor de natuur en graag willen dat wij die met de volgende generaties kunnen delen. Als je op zoek bent naar een website vol met natuur nieuws, dan raad ik groennieuws.nl aan.

  • Regelmatig verschijnen er nieuwe artikelen
  • De artikelen zijn vaak goed en leuk geschreven
  • De website staat niet vol met reClame
  • Het is mogelijk om de website en redactie te helpen
  • De website is opgezet door gepassioneerde mensen 
Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn