Een regenponcho laten bedrukken

U bent verantwoordelijk voor de organisatie van een groot feest buiten, en wilt uw bezoekers de optie geven een regenponcho aan te schaffen bij slecht weer. U kunt in dit geval natuurlijk standaard, plastic poncho’s inkopen bij De Reklame Shop, maar het is nog veel leuker om deze te laten bedrukken, bijvoorbeeld met het logo van het feest dat u organiseert. De Reklame Shop heeft zowel hele goedkope wegwerp-poncho’s als exemplaren die langer meegaan. De prijs is afhankelijk van het materiaal en hoe lang de regenponcho meegaat, maar ook van het aantal exemplaren dat u bestelt. De Reklame Shop rekent namelijk vrijwel altijd in staffelkortingen, waardoor de prijs steeds lager wordt naarmate u meer exemplaren van hetzelfde artikel bestelt. Zo ook bij de plastic poncho’s voor bij regen. Deze zijn al verkrijgbaar vanaf een prijs van €0,30 per stuk, maar als u slechts een klein aantal nodig heeft betaalt u bijvoorbeeld €0,50. Dit is natuurlijk nog steeds een prima prijs voor zo’n plastic regenponcho. Als u deze aan de bezoekers van het feest of festival doorverkoopt voor een euro of drie, dan maakt u daar alsnog prima winst op. Wilt u de poncho’s echter laten bedrukken dan worden ze natuurlijk ietsje duurder. Ook in dit geval geldt echter: hoe meer exemplaren u bestelt om te laten bedrukken, hoe goedkoper ze worden. In het geval van poncho’s voor een festival kunt u er gerust super veel laten maken. De kans dat het in Nederland regent is namelijk (zelfs in de zomer) heel erg groot.

Relatiegeschenken bedrukken

De webshop van De Reklame Shop is in het leven geroepen om u als ondernemer een totaalaanbod te bieden aan personaliseerbare items welke u kunt gebruiken als relatiegeschenk. Ze hebben naast die plastic regenponcho een super groot aanbod producten, welke vrijwel allemaal te bestellen zijn met een custom bedrukking, zoals:

  • Schrijfwaren zoals pennen, notitieblokjes en linialen
  • Diverse verpakkingen met snoep
  • Tassen zoals shoppers, etuis en portemonnees
  • Home-artikelen zoals bekers, klokken en dekens

Bovenstaand overzicht is slechts een kleine selectie van het enorme assortiment personaliseerbare items van De Reklame Shop. Als je op zoek bent naar een origineel geschenk voor bijvoorbeeld relaties of werknemers, dan ben je in hun webshop aan het juist adres. Ze hebben er zelfs een hele categorie vol met producten die ecologisch geproduceerd zijn, oftewel met aandacht voor milieu. Helaas geldt dit niet voor de regenponcho, maar het is dan ook erg moeilijk om deze waterdicht te maken zonder plastic te gebruiken.

Regenponcho of shopper bedrukken?

De Reklame Shop kan het zich goed voorstellen dat het moeilijk is om te beslissen wat voor artikel u wilt laten bedrukken als relatiegeschenk. Hun assortiment is immers super groot, en niet alle ondernemers hebben er een neusje voor om het perfecte cadeau te vinden. Als je wilt weten hoe je jouw relaties het beste kunt verrassen en welk product goed past bij uw bedrijf kunt u het beste even contact opnemen met het team van De Reklame Shop. Ze kunnen u dan adviseren of u bijvoorbeeld het beste een regenponcho of een shopper kunt laten bedrukken, en wat de impact is van de diverse producten. Hoe dan ook bent u voor een bedrukking met uw eigen logo bij dit bedrijf aan het goede adres, om wat voor product het ook gaat! 

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn