Bent u opzoek naar leren plankdragers?

Wilt u graag stijlvol een plank ophangen in uw huis? Maak dan gebruik van leren plankdragers! Leren plankdragers zijn onmisbaar in uw interieur! Leren plankdrager kunt u gebruiken om planken op te hangen. Op deze planken kunt u bijvoorbeeld boeken, beeldjes of andere decoraties kwijt. Planken zijn erg functioneel doordat deze weinig ruimte innemen in uw kamer. U kunt namelijk onder een plank nog van alles plaatsen, zoals bijvoorbeeld een tafel of lederen stoel. Wilt u dat uw plank goed past bij uw lederen stoel of bank? Maak dan gebruik van leren plankdragers welke u kunt kopen bij Handles and More! Doordat de leren plankdragers in maar liefst 26 verschillende kleuren verkrijgbaar zijn passen ze in elk interieur! Uiteraard kunt u de leren plankdragers combineren met allerlei soorten planken van verschillend materiaal in verschillende kleuren. Wanneer u het lastig vindt om de juiste kleur leren plankdrager te kiezen welke bij uw plank past, helpen de medewerkers van Handle and More u graag met het maken van de juiste keuze. 

Eigenschappen van de leren plankdragers

De leren plankdragers van Handle and More hebben vele eigenschappen. Een aantal van deze eigenschappen zijn:

  • De leren plankdragers zijn verkrijgbaar in maar liefst 26 verschillende kleuren waardoor ze passen in elk interieur.
  • Wanneer u niet zeker bent welke kleur leren plankdrager in uw interieur past kunt u gemakkelijk samples bestellen. Op deze manier kunt u de kleuren even in het echt bekijken voordat u een definitieve leren plankdrager besteld. 
  • De draagcapaciteit van de leren plankdragers van Handle and More bedraagt vijftien kilogram.
  • De afmeting van de banden is 88 bij 2,5 centimeter.
  • De leren plankdragers zijn geschikt voor een plank van ongeveer 20 tot 25 centimeter diep of breed.
  • De leren plankdragers zijn 27 tot 31 centimeter hoog wanneer deze opgehangen zijn en de plank erin zit. De variatie hierin is afhankelijk van de breedte van de plank.

Wanneer u vragen heeft over één van de eigenschappen van de plankdragers van Handle and More, of u heeft een vraag over iets anders, dan kunt u altijd contact opnemen. Het is mogelijk om zowel telefonisch als via de email contact op te nemen met Handles and More over de leren plankdragers. 

Naast plankdragers kun u ook planken en bevestigingsmaterialen bestellen bij Handles and More. 


Het bevestigen van de leren plankdragers

Wanneer u leren plankdragers wilt ophangen in uw huis kunt u dit op verschillende manieren doen. De mogelijkheden met betrekking tot bevestigingsmateriaal zijn:

  • Voor het bevestigen van de leren plankdragers kunt u schroefhaken gebruiken. De leren plankdragers zijn in dit geval voorzien van zeilogen, zodat ze gemakkelijk op te hangen zijn aan de haakjes. Handles and More plaatst de zeilogen kosteloos voor u in de leren plankdragers, in dezelfde kleur als de bestelde schroefhaken.
  • Verder kunt u ook gebruik maken van sierschroeven. Wanneer u sierschroeven wilt gebruiken maakt Handles and More gaatjes van 3mm in het leer, zodat de schroef er gemakkelijk doorheen kan en de band niet beschadigd wordt. 
  • Wanneer u geen bevestigingsmateriaal met de leren plankdragers mee besteld, maakt Handles and More allen kleine gaatjes ter grootte van 3mm in het leer. 
Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn