Wie kan u aan gebruikte kunststof pallets helpen?

Voor een groot evenement wat ik en een paar van mijn vrienden een paar jaar geleden hebben georganiseerd waren wij opzoek naar wat verschillende materialen. Er komt veel kijken bij de organisatie van een festival en zo waren we online druk op zoek naar websites die ons konden helpen bij de verschillende spullen. Wij moesten onder andere veel spullen verplaatsen en opstapelen. Hiervoor waren wij opzoek naar iets waar je dit goed mee kon doen, zonder dat het om zou vallen. Plus iets waarbij je het door middel van bijvoorbeeld een kar of iets dergelijks ook weer kon verplaatsen. Een van ons kwam op het idee om met pallets te gaan werken. Dit leek meerdere van ons wel wat, dus wij gingen bedenken welke pallets we dan nodig zouden hebben. Al snel kwamen we tot de conclusie dat het kunststof pallets moesten zijn. Toen wij online gingen zoeken schrokken we best van de prijs, wij waren nou eenmaal studenten die voor een laag bedrag een evenement probeerde te organiseren. We moesten dus eigenlijk een goedkopere oplossing vinden wat de kosten niet zo hoog zou doen oplopen. Na een tijdje op het web surfen kwamen we op de website gpall-kunststof-pallets.nl. Wij zagen tot onze vreugde dat ze op deze website gebruikte kunststof pallets verkochten. Dit leek ons een heel goed idee en gebruikte kunststof pallets paste ook helemaal in ons idee van iets een tweede leven geven. Wij zagen op de website dat ze snelle levertijden aanboden en dat ze meerdere locaties in nederland hadden. Daarnaast sprak de website over maatwerk, dus het leek ons goed even op een rijtje te zetten hoeveel gebruikte kunststof pallets we nodig hadden. Na een compleet plaatje te hebben gemaakt besloten we even te bellen met het bedrijf om te overleggen over onze gebruikte kunststof pallets. Wij wilden immers zeker weten of we onze wens hier konden indienen.

De klantenservice legde top uit over hun gebruikte kunststof pallets!

Het werd al snel duidelijk dat we op deze website wel degelijk alle kunststof pallets konden krijgen die we voor ons evenement nodig zouden hebben. Doordat er meerdere locaties voor gebruikte kunststof pallets in Nederland waren, kon het bedrijf er ook voor zorgen dat het heel snel bij ons geleverd zou kunnen worden. Allemaal positieve punten dus!

Wij besloten te kiezen voor dit bedrijf!

En alles wat dit bedrijf ons via de website en telefonisch heeft laten weten is uiteindelijk uitgekomen.

  • De gebruikte kunststof pallets waren een prima toevoeging op ons evenement en zeer handig om bepaalde spullen die wij hadden te vervoeren.
  • De medewerker was erg vriendelijk en had heel veel kennis van de gebruikte kunststof pallets, zo kon hij ons veel informatie geven.
  • Onze gebruikte kunststof pallets werden zeer snel geleverd waardoor de bouw van ons evenement geen vertraging opliep en alles soepel kon door gaan.

Al met al zijn wij heel blij met onze bestelde gebruikte kunststof pallets en zullen we deze website zeker aanraden aan vrienden en kennissen wanneer ook zij een keer gebruikte kunststof pallets nodig hebben en niet veel geld willen uitgeven.


Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn