Werkt u al met een overeenkomst van opdracht?

Toen ik nog maar net begonnen was als ondernemer, merkte ik vaak dat ik al lang blij was dat ik opdrachten binnenhaalde en daarom heb ik nooit heel kritisch gekeken naar de voorwaarden waaronder ik moest werken. Ik gaf dan vaak aan dat de klant kon wensen wat hij of zij wilde en daarmee heb ik mijzelf flink in mijn voet geschoten. Het gebeurde namelijk best vaak dat ik heel veel werk van een opdracht had gehad en dat de klant dan ineens aangaf om het roer toch helemaal om te gooien en dat mijn werk eigenlijk weer vanaf het begin af aan gedaan kon worden. Ik heb toen gemerkt dat ik daar heel moe van werd omdat ik telkens veel werk moest doen zonder dat ik daar voor betaald kreeg. Ik ben daarom gaan kijken hoe ik met duidelijke afspraken kon gaan werken. Ik heb toen ge├»nformeerd bij een aantal collega’s van mij en deze gaven aan dat zij met een overeenkomst van opdracht werkten. Als je met een overeenkomst van opdracht gaat werken, kun je veel problemen voorkomen. Het is namelijk zo dat het goed is om te zorgen dat je met een overeenkomst van opdracht werkt omdat je dan van beide kanten weet waar je aan toe bent. Als opdrachtgever is een overeenkomst van opdracht heel prettig omdat je een heel duidelijke opdracht uitzet waar je je als uitvoerder aan moet houden, maar voor mij als ondernemer is een overeenkomst van opdracht ook heel prettig omdat ik de klant kan wijzen op de afspraken die wij gemaakt hebben. Ik had echter nog nooit met een overeenkomst van opdracht gewerkt en ik moest daarom even kijken hoe ik een goede overeenkomst van opdracht kon opstellen. Ik ben toen gaan kijken waar ik moest zijn om een goed voorbeeld van een overeenkomst van opdracht te vinden en ik heb toen even uitgebreid gegoogeld om te zien waar ik een goede overeenkomst van opdracht kon vinden. Ik heb toen gemerkt dat wanneer je naar de site van rocketlawyer.com gaat, je heel veel mogelijkheden kunt vinden om een goede overeenkomst van opdracht op te stellen. Ik heb de informatie op deze site daarom ook grondig doorgenomen en hoe meer ik las, hoe meer ik ervan overtuigd raakte dat ik hier een schat in handen had. Deze site helpt je namelijk heel goed om een goede overeenkomst van opdracht op te stellen. 

Deze overeenkomst van opdracht is zorgvuldig opgesteld

Wanneer je eenmaal met een overeenkomst van opdracht gaat werken, doe je dat om onduidelijkheden weg te nemen en daarom is het ook zo belangrijk dat je overeenkomst van opdracht goed opgesteld is. Wanneer je je overeenkomst van opdracht laat maken via rocketlawyer.com, dan weet je zeker dat je kwaliteit in huis haalt. Deze mensen hebben goede juristen in dienst die precies weten wat in een contract moet staan. 

Wat heeft u nodig? 

Mocht u ook een contract willen opstellen, dan kunt u altijd even:

  • Naar rocketlawyer.com surfen 
  • Bekijken welke documenten u hier kunt laten opstellen 
  • Een document opstellen en deze gaan gebruiken 

Ik ben blij dat ik deze site gevonden heb.         

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn