Wat kun je allemaal met magneetverf?

Het is een van de nieuwste trends op het gebied van interieur: Magneetverf. Met dit type verf tover je een saaie muur, kast of ander meubel op een makkelijke manier om in een kunstig geheel. Een paar laagjes verf aanbrengen is genoeg voor een sterk magnetisch effect, waarna je het oppervlak kunt gebruiken om van alles aan op te hangen. Als je op zoek bent naar een kwalitatief goede variant magneetverf dan zou ik eens kijken in de webshop magneetverfmagneten.nl. Daar vindt je namelijk diverse varianten, en zelfs en super grote collectie magneetjes. Want wat heb je aan een muur of meubel met magnetische verf als je geen magneetjes in huis hebt? Deze twee gaan natuurlijk niet zonder elkaar, vandaar dat ze ze in deze webshop allebei aanbieden. De magneetverf hebben ze in drie verschillende varianten, de sterke magneetjes in nog véél meer varianten. Ze hebben ze zowel voor kinderen als voor volwassenen, oftewel in speelse en kleurrijke designs als hele moderne en strakke magneetjes. Je kunt een muur met magnetische verf namelijk zowel voor kunstwerkjes van de kinderen gebruiken, als om een trendy collage van allerlei knipsels die je inspireren. Dit is super handig voor mensen die vaak willen variëren en elke paar weken iets nieuws aan de muur willen. Overigens wordt deze verf ook vaak in de keuken gebruikt, simpelweg om belangrijke dingen aan op te hangen, zoals boodschappenlijstjes, herinneringen en rekeningen die je nog moet betalen. Met en magnetische muur heb je ze altijd binnen handbereik en liggen ze niet te slingeren op het aanrecht.

Webshop met magneetverf en schoolbordverf

Bij magneetverfmagneten.nl verkopen ze verschillende soorten special effect-verf, namelijk:Wat kun je allemaal met magneetverf?

  • Magneetverf
  • Whiteboardverf
  • Schoolbordverf
  • Verf met glitters

Al deze soorten verf zijn ervoor gemaakt een speciaal effect aan je muur toe te voegen. Het is een makkelijke en praktische manier van stylen, want die muur staat er toch al, en je kunt er maar beter slim gebruik van maken. De enige voorwaarde voor het gebruiken van bijvoorbeeld magneetverf of schoolbordverf is dat de muur super egaal is. Je kunt je voorstellen dat je geen magneetjes aan een muur kunt hangen waar een structuurtje inzit, net zo min dat je met een marker kunt schrijven op een muur die vol zit met bobbeltjes. Als het een hele gladde muur betreft kun je er echter mee doen wat je wilt en kun je je uitleven met alle soorten special-effect verf uit de webshop van magneetverfmagneten.nl

Super sterke magneten kopen

Bij magneetverfmagneten.nl verkopen ze een grote collectie magneetjes, waaronder super sterke magneten. Niets is zo irritant als iets willen ophangen aan je magneetbord of magnetische muur met een magneetje wat niet sterk genoeg is. Daarom verkopen ze in deze webshop diverse super sterke magneten waarmee je zelfs dikke wenskaarten kunt ophangen en meerdere stuks van een vel papier tegelijk. Dit kan handig zin als de muur te klein is om alles los van elkaar op te hangen, maar ook als je er een collage op maakt met beelden en foto’s die elkaar overlappen. Kijk dus snel in de webshop van magneetverfmagneten.nl, zowel voor die handige magneetverf als een grote collectie super sterke magneten!

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn