Waar koopt u de beste webshop software?

Wij hebben vorig jaar onze winkel gesloten omdat wij merkten dat wij de meeste omzet genereerden via het internet. Mensen hebben geen zin meer om hun huis uit te komen wanneer zij ook gewoon via het internet een bestelling bij ons door kunnen geven. Wij hebben daarom besloten om de winkel te sluiten en om onze site uit te gaan breiden. Dat betekende dat wij op zoek moesten gaan naar goede webshop software. Wij hadden namelijk zelf ooit een programma in elkaar gezet, maar dat beviel al een tijdje niet meer. Wij waren namelijk heel veel tijd kwijt aan allerlei randzaken en daar zit niemand op te wachten. Wij hebben daarom gekeken waar wij goede webshop software konden vinden. Het zou voor ons heel ideaal zijn wanneer wij meteen facturen kunnen laten opstellen wanneer wij een bestelling doorkrijgen via onze site. Ook vinden wij het handig dat de gegevens van de klanten bewaard kunnen blijven aangezien wij heel vaak terugkerende klanten hebben op onze site. Wij hebben daarom gekeken waar wij een bedrijf konden vinden dat ons aan goede webshop software kon helpen. Wij hebben toen gemerkt dat wij het beste een keer naar de site van Novulo.com konden gaan. Deze site werd ons door een collega van ons aangeraden die een heel mooie webshop had laten maken aan de hand van de webshop software van dit bedrijf. Dat sprak ons erg aan en wij hebben daarom gekeken naar de mogelijkheden om ook van deze webshop software gebruik te gaan maken. Wij hebben toen gezien dat wij hier voor een goede prijs zaken konden doen, de vraag was echter even wat wij het beste konden doen. Gelukkig zijn de mensen van Novulo.com altijd bereid om je van advies te voorzien wanneer je dat nodig hebt dus ik ben even met een van de mensen van dit bedrijf gaan overleggen over hoe wij onze site zo goed mogelijk konden organiseren. Wij hebben toen heel waardevolle tips en adviezen gekregen en dat was voor ons heel prettig om te merken. Mocht u daarom ook graag goede webshop software willen aanschaffen, surf dan ook een keer naar de site van dit bedrijf. 

Wij vonden goede webshop software bij dit bedrijf 

Wij hebben gemerkt dat wanneer je de hulp van een professional inschakelt, je niet bang hoeft te zijn dat je veel werk hebt van het vinden van goede webshop software. Wij hebben uitgelegd wat wij graag zouden willen veranderen aan onze site en welke functionaliteiten wij graag wilden hebben. Wij hebben toen goed advies gekregen en zo konden wij uiteindelijk de juiste webshop software vinden. Dat was heel prettig om te merken. 

Onze shop werkt nu optimaal

Wij hebben onze site laten aanpassen en wij merken dat wij nu veel sneller bestellingen kunnen verwerken. Dat is ideaal en wij kunnen daarom zeggen dat:

  • wij heel goed door dit bedrijf geholpen zijn 
  • wij nu een heel goede webwinkel hebben 
  • wij heel tevreden zijn over de prijzen die wij moesten betalen 

Meer weten? Kijk an ook nog even op de site van Novulo.com. 

Lees meer…

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn