Via deze site kun je eenvoudig je sim only vergelijken

Toen ik vorige week te horen kreeg dat het abonnement van mijn telefoon bijna was afgelopen, heb ik deze mogelijkheid aangegrepen om een voordelige deal te sluiten. Het is namelijk zo dat ik mij al jaren stoorde aan het feit dat ik veel teveel betaalde voor mijn mobiele kosten, maar ik kon hier niets aan doen omdat ik nou eenmaal een contract getekend had. De afgelopen jaren zijn de belmaatschappijen heel goed bezig geweest om hun prijzen te verlagen en vandaar dat ik hier graag van wilde profiteren. Ik ben daarom een keer sim only vergelijken gaan. Ik deed dit eerst door naar iedere aanbieder te surfen en vervolgens allerlei gegevens uit te zoeken. Op die manier is het sim only vergelijken een inspannend karwei en ik wilde daarom graag weten of het ook eenvoudiger kon. Dat bleek het geval te zijn. Je kunt namelijk vandaag de dag veel eenvoudiger je sim only vergelijken. Je hebt namelijk allerlei sites waar je dan terecht kunt en deze ben ik gaan opzoeken. Veruit de beste die ik kon vinden, was Simonly.com. Deze site is uitermate geschikt voor het sim only vergelijken. Je kunt hier allerlei gegevens invullen en vervolgens kun je dan heel snel je sim only vergelijken. Dat was voor mij heel goed om te merken omdat je op deze manier heel goed kunt zien waar je het voordeligste abonnement kunt afsluiten. Ik heb daarbij bewust voor alleen een simkaart gekozen omdat ik er geen zin in had om weer heel veel geld neer te tellen voor een toestel. Ik had het geld wel beschikbaar om zelf een toestel te kopen en dus ben ik gaan kijken of ik alleen een simkaart kon gaan kopen. Dat bleek het geval te zijn. Ik heb daarom gekeken hoe ik een goede deal kon sluiten en dat was heel eenvoudig te doen toen ik eenmaal op de site van Simonly.com terecht was gekomen.

Als je hier je sim only vergelijken gaat, kun je een goede deal afsluiten

Toen ik eenmaal op Simonly.com terecht was gekomen, zag ik dat je hier kunt kiezen hoe lang je een abonnement wilt afsluiten. Dat was heel handig om te merken omdat ik graag niet lang aan een abonnement vast wilde zitten. Mijn vorige abonnement duurde maar liefst drie jaar en dat heeft mij heel veel geld gekost. Genoeg reden dus om hier goed te kijken naar wat er mogelijk was wanneer het ging over het sim only vergelijken. Ik heb aangegeven dat ik hooguit een jaar aan mijn abonnement vast wilde zitten. Toen ik daarop de sim only vergelijken ging die er allemaal beschikbaar waren, zag ik dat ik een heel scherpe deal kon afsluiten. Deze was zelfs zo aantrekkelijk dat ik ook niet meer verder hoefde te zoeken. Ik heb met een paar klikken op de knop bij deze aanbieder een abonnement afgesloten en daar heb ik nog geen seconde spijt van gehad. Ik ben daarom erg blij dat ik simonly.com heb weten te vinden en ik zou deze site aan iedereen willen aanraden die ook graag op zijn of haar belkosten wil besparen.

Deze site is ideaal voor iedereen die geld wil besparen

Mocht u ook graag geld willen besparen, dan raad ik u aan om een keer naar Simonly.com te komen kijken. Hier kunt u heel veel aanbieder met elkaar vergelijken en dat kan u heel veel geld opleveren. Kortom:

  • ik heb hier heel veel nuttige informatie gevonden
  • ik zou deze site van harte willen aanraden
  • ik heb dankzij deze site veel geld weten te besparen

Kijk ook een keer op Simonly.com.  

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn