Vervoer al je spullen veilig en gemakkelijk met kunststof klapkratten

Op het moment dat je spullen moet vervoeren, dan moet je deze spullen ergens in kunnen doen. Voor het transport is het immers wel zo veilig als de spullen netjes kunnen worden opgeborgen en bijvoorbeeld ook gemakkelijk in een laadruimte van een vrachtwagen kunnen worden geplaatst. Als je alles maar gewoon los in de laadruimte zou leggen, dan is dat uiteraard alles behalve efficiĆ«nt qua laden en lossen. Daarnaast is het zeker ook niet goed voor de spullen, want die rollen dan alle kanten op. Je hebt dus iets nodig waar je de spullen in kunt doen. Je hebt wat dat betreft heel veel verschillende opties. Het is dan ook maar net wat voor soort spullen je wilt vervoeren. Als het grote artikelen zijn, dan kom je al snel uit bij grote verpakkingen die je op pallets kunt stallen. De pallets zijn gemakkelijk op elkaar te plaatsen en dus kun je met deze pallets ook heel efficiĆ«nt een laadruimte vullen. Alles staat vervolgens mooi zijn plek en kan op deze wijze veilig worden vervoerd. Je kunt ook te maken hebben met kleine artikelen. In dat geval kun je gebruik maken van kunststof kratten. Wat dat betreft heb je ook weer verschillende opties. Zo kun je bij boxpall bijvoorbeeld ook kiezen voor kunststof klapkratten. Deze kun je in- en uitklappen, zodat je ruimte kunt besparen op het moment dat de kunststof klapkratten leeg zijn. Dit kan erg handig zijn als je de artikelen op de plaats van bestemming meteen uit de kratten haalt. In dat geval gaan de lege kunststof klapkratten weer mee terug. Als je ze dan mooi in kunt klappen, dan is dat uiteraard wel zo handig. Je kunt dan eventueel nog andere artikelen mee terugnemen. Een ander voordeel is dat je de kunststof klapkratten die je niet gebruikt, makkelijk kunt opbergen. De kratten nemen immers een stuk minder ruimte in als je ze inklapt. Daardoor kun je kun je veel meer kunststof klapkratten kwijt in een bepaalde ruimte. Los van deze voordelen kun je de kunststof klapkratten ook nog eens heel gemakkelijk stappelen. De individuele kratten zijn zo gemaakt, dat ze mooi op elkaar gestapeld kunnen worden. Ze houden elkaar dan ook vast, zodat ze niet kunnen gaan schuiven. Zolang de kunststof klapkratten niet uitpuilen, heb je dus altijd de mogelijkheid om ze op elkaar te stapelen. Daardoor heb je altijd te maken met en verhoogde stabiliteit en daardoor kunnen ze ook gemakkelijk in een laadruimte worden geplaatst. 

Bestel de kunststof klapkratten via de site van boxpall.nl

Indien je kunststof klapkratten wilt bestellen, dan kun je dat direct regelen via de site van boxpall.nl. Je kunt via de site gemakkelijk het volledige assortiment bekijken en daarna kun je de artikelen van je keuze toevoegen aan de winkelwagen. Dit kan gaan om klapkratten, maar je kunt ook bij boxpall.nl terecht voor: 

  • Palletboxen
  • Kunststof pallets
  • Kunststok bakken

Zoals je kunt zien zijn alle artikelen van boxpall gemaakt van kunststof. Je profiteert dan ook van een duurzaam materiaal. 

Neem contact op met boxpall

Als je meer wilt weten, dan kun je via de mail of telefoon contact opnemen met boxpall. De contactinformatie vind je terug op de site. 

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn