Succesvol uw letselschade claimen met behulp van TOP Letselschade

Heeft u een lelijke botbreuk opgelopen bij een aanrijding, of heeft u zich naar verwondt aan scherp gereedschap tijdens het uitoefenen van uw werk? Dan heeft u letselschade opgelopen. Vaak zijn er bij het ontstaan van letselschade meerdere partijen betrokken. In geval van een aanrijding heeft de bestuurder van de andere auto misschien schuld aan het ongeluk. Bij een bedrijfsongeval had uw baas volgens de wet wellicht betere beschermingsmaatregelen moeten treffen. Uw letselschade claimen bij uw wederpartij is in veel gevallen dan ook mogelijk. De advocaten en juristen van TOP Letselschade hebben ruime ervaring met dergelijke procedures, en staan u dan ook graag bij.

Op welke manier kan TOP Letselschade uw letselschade claimen?

Wanneer u letselschade hebt geleden en gebruik wil maken van de diensten van TOP Letselschade, komt er eerst een medewerker bij u langs om door te nemen wat er precies is gebeurd. Deze bespreking kan bij u thuis gebeuren, maar als u liever ergens anders afspreekt is dit natuurlijk ook mogelijk. De juristen van dit advocatenkantoor weten als geen ander welke details belangrijk zijn in het proces van letselschade claimen, en stellen dan ook gerichte vragen. Uiteraard wordt er tijdens de ontmoeting tevens rekening gehouden met uw emoties. Nadat de medewerkers samen met u de nodige informatie hebben verzameld, wordt er gezocht naar ondersteunend bewijs. Dit bewijs kan van alles zijn, zolang het maar aantoont dat u extra kosten heeft moeten maken als gevolg van uw schade. Hierbij kunt u onder meer denken aan:

  • Het ingevulde schadeformulier van uw verzekeraar
  • Medische rapporten van uw arts
  • Bonnetjes en andere documenten met betrekking tot extra reiskosten
  • Beelden van camera’s en dashcams

Nadat de bewijzen zijn verzameld stuurt TOP Letselschade namens u een officiële aansprakelijkheidsstelling naar de partij die wettelijk gezien aansprakelijk is. Ook neemt het advocatenkantoor contact op met de verzekeraar, zodat u op tijd een aantal financiële voorschotten ontvangt om de nodige kostenposten te betalen. Gedurende het proces informeert het team van TOP Letselschade met enige regelmaat naar uw medische toestand en de in verband met uw letsel gemaakte kosten. Uw letselschade claimen lukt namelijk het beste wanneer uw kant van het verhaal goed onderbouwd kan worden. De laatste stap in het proces van letselschade claimen is het sluiten van een akkoord. Pas wanneer u instemt met het gesloten akkoord, wordt de zaak afgewikkeld en kunt u binnen afzienbare tijd uw schadevergoeding tegemoet zien.

Wat u nog meer kunt verwachten van TOP Letselschade

TOP Letselschade is door het hele land actief. Dus of u nou een auto-ongeluk hebt gehad in Groningen of bent uitgegleden in een Maastrichts restaurant, dit advocatenkantoor kan uw letselschade claimen. Een bijkomend voordeel van de rechtshulp van TOP Letselschade is, dat deze in veel gevallen helemaal gratis is. Dit is mogelijk doordat de wet stelt dat iemand die een ander schade berokkent, de kosten van deze schade moet vergoeden. Hier vallen ook de juridische kosten onder. Het kan ook voorkomen dat u voor een deel zelf aansprakelijk bent voor uw schade. Ook in dat geval staat het team van TOP Letselschade u gratis en voor niets bij. Uw wederpartij betaalt in dit geval het deel van de kosten waarvoor hij aansprakelijk is. Het resterende bedrag betaalt dit advocatenkantoor uit eigen zak. Als u zelf geheel aansprakelijk bent voor het ongeval, kunt u wellicht alsnog uw letselschade claimen via uw verzekeraar. Zit u verder nog met vragen, of wilt u uw letselschade claimen en gebruik maken van de juridische bijstand van TOP Letselschade? Kijk dan voor meer informatie op http://www.topletselschade.nl/letselschade-claimen/ of op topletselschade.nl, of neem geheel vrijblijvend contact op met dit advocatenkantoor.

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn