Solex tour in Twente maken? Bij ‘t Twents Kwartiertje beleef je het!

Met een solex door Twente? Dan ben je van harte welkom bij ‘t Twents Kwartiertje! Een solex tour door Twente maken is een ideale invulling voor een gezellig uitje, familiedag, bedrijfsuitje of bijvoorbeeld een wild vrijgezellenfeest! Naast een geweldige beleving door het groene platteland, kun je ook voor diverse andere activiteiten bij ons terecht. Wij beschikken over mooie feestzalen, tuktuks, een grote speelhal en organiseren elk feest tot in de puntjes. Gezellig samen het schitterende landschap en de mooie straatjes van Twente beleven op een solex? Neem dan gelijk contact op met ‘t Twents Kwartiertje of bezoek onze website. Daar beleef je het!

Solex huren Twente

Als je opzoek bent naar de ideale locatie voor een solex tour dan ben je aan het goede adres bij ‘t Twents Kwartiertje! Een geweldige activiteit die je outdoor kunt beleven op een mooie dag samen met familie, vrienden of collega’s. Een Solex is een oude brommer die zeer eenvoudig te besturen is. Een (brommer)rijbewijs is niet verplicht, want we beschikken ook over solexen met trapondersteuning. Gezellig samen met mooi weer de buurt van Twente verkennen op een prachtige klassieke Solex. Met deze ouderwetse brommers de omgeving verkennen, is één van de populairste activiteiten uit het Oosten. Het is bovendien eens iets totaal anders dan de wel bekende barbecues of springkussen feesten. Het maakt niet uit met hoeveel mensen jullie zijn. Wij verhuren onze Solexen in grote aantallen, zodat jullie echt samen eropuit kunnen op het mooie platteland. In totaal hebben wij er 150 staan! Liever een middagje met jouw gezin erop uit? Dat is zeker mogelijk. We verhuren ze in elk aantal. Wil je ook eens meemaken hoe heerlijk het is om een Solex toer door Twente te maken? De afgelopen jaren gingen velen je al voor. Van compleet verklede thema feestjes tot grote bedrijfsuitjes. Bekijk nu ons volledige aanbod en reserveer jouw datum voor deze bezet is!

Wat te doen in Twente?

Gezellig met jouw gezin of vrienden een dagje uit in Twente kan zeker bij ‘t Twents Kwartiertje. Tijdens een solex tour mogen jullie zelf bepalen waar de reis naartoe gaat. Het is bij uitstek de meest fantastische wijze om de omgeving beter te leren kennen. Twente is prachtig groen met veel gezellige dorpen en stadjes. Plan bijvoorbeeld een heerlijke lunch tussendoor of geniet van een mooie tussenstop bij authentieke knusse straatjes. Als groot pluspunt hoef je bovendien géén helm te dragen op de Solex. Ze gaan maximaal 25 km/u. Helemaal overtuigd? Dan wordt het nog beter, ‘t Twents Kwartiertje is namelijk erg voordelig in Solex verhuur! Naast solexen, tuktuks, scooters en tandems kun je geweldige themafeesten organiseren in onze mooie royale feestzalen. Voor ieder budget regelen wij tot in de puntjes de wensen! Bezoek onze website voor gave sfeerimpressies.

Voordelen Solex huren in Twente bij ‘t Twents Kwartiertje:

  • De schitterende omgeving verkennen
  • Diverse andere activiteiten te combineren
  • Geen rijbewijs nodig
  • Geheel verzorgd tot in de puntjes
  • Helm is niet verplicht
  • Ideaal voor elk (thema) feest of uitje
  • Voordelige verhuurkosten
  • Voor kleine en grote groepen tot maximaal 150 personen
  • Unieke feestlocatie aanwezig

Solex huren in Twente? Dan ben je van harte welkom bij ‘t Twents Kwartiertje met een unieke feestlocatie en uitgebreide andere mogelijkheden. Hierover vind je meer op onze website: twentskwartiertje.nl. Liever gelijk de mogelijkheden bespreken voor jullie Solex toer? Neem dan even telefonisch contact op. Ons team staat graag voor je klaar met de leukste activiteiten in Twente!

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn