Op zoek naar een nieuw huisnummerbord?

Dan bent u hier aan het goede adres. Wij bestelden laatst een nieuw huisnummerbord via naambordjeswinkel.nl/huisnummerbord“>https://www.naambordjeswinkel.nl/huisnummerbord en zijn erg tevreden met het proces. We hadden al heel lang een huisnummerbord waar alleen onze namen op stonden, en dat terwijl we al zo’n tien jaar twee kinderen hebben. Natuurlijk kregen we van hen steeds vaker commentaar, zij wilden natuurlijk ook graag op het huisnummerbord dat bij de deur hangt! Daarom besloten mijn man en ik dat het tijd werd voor een nieuw huisnummerbord voor bij ons aan de deur, waar wél alle familieleden op stonden die in het huis wonen. We kwamen via via bij naambordjeswinkel terecht en konden er veel verschillende soorten bordjes bekijken en kiezen. Top! De winkel is de goedkoopste van Nederland en besteed veel aandacht aan veilig betalen. Dat is in deze tijden natuurlijk wel handig. Vooral mijn man let altijd goed op de veiligheid van online betalen en bestellen, en zelfs hij is erg te spreken over deze zaak. 

Een huisnummerbord naar onze smaak

Ons nieuwe huisnummerbord kwam de volgende dag al aan. We hadden met het hele gezin goed gekeken naar het bord dat we bestelden en deden uiteindelijk de meeste stemmen gelden. Het werd een bord waarin al onze voornamen gegrafeerd stonden. Dat vonden onze kinderen na al die jaren wachten natuurlijk ontzettend leuk! We zagen op de site dat er verschillende keuzes waren wat betreft materiaal waarvan het huisnummerbord gemaakt zou zijn: 

  • Leisteen
  • Belgisch hardsteen
  • Blauwe steen
  • RVS
  • Glas

We vonden het aanvankelijk lastig om te zeggen wat het mooiste zou zijn en wat ook het beste materiaal zou zijn, dus we hebben even op internet gespeurd naar de eigenschappen van de materialen. Ook op de site staat al veel informatie over het materiaal van een huisnummerbord en wat je ervan kunt verwachten. De naambordjeswinkel is er zelf dus ook erg transparant en duidelijk over. Heel makkelijk dus! Naast huisnummerbordjes of naambordjes (een beetje hetzelfde voor mij, maar officieel staat op een huisnummerbord dus alleen het huisnummer), hebben ze er ook deurbellen. En ook hele leuke cadeaus! Ik besloot voor mijn zus, die net een nieuw huis gekocht heeft, ook een leuk naambordje te bestellen. Zij was hartstikke blij met dit originele cadeau! 

Wat vinden anderen van deze partij? 

Zoals ik al schreef is op de website veel te lezen over de producten die geleverd kunnen worden door deze partij. Neem dus gerust eens een kijkje op hun site. Er is veel mogelijk en veel verschillende materialen en ontwerpen zijn al te bekijken op de site. De feedback van eerdere klanten liegt er ook niet om. Deze winkel scoort namelijk een 8.9 uit 10 op reviews en mensen die de winkel hebben beoordeeld. En dat is een cijfer om trots op te zijn! Maatwerk is hier altijd mogelijk en de klant kan altijd contact opnemen met de firma. Dat is natuurlijk een heel fijn idee. Per email of telefoon staat er altijd iemand klaar om uw vragen te beantwoorden. Wij zijn erg fan van deze website en zullen er zeker nog eens terug keren voor een leuk presentje of wellicht in de toekomst voor een nieuw huisnummerbord of naambordje! 

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn