Kan een letselschadespecialist jou helpen?

Als je een ongeluk hebt gehad waarbij je letselschade hebt opgelopen, dan kun je veel hebben aan de hulp van een letselschadespecialist. Als je herstellend bent van je letsel, of dit nu lichamelijk of geestelijk is, dan heb je immers wel wat anders aan je hoofd dan letselschadeclaims indienen. Een letselschadespecialist kan dit van jou overnemen. Zo kun jij je zelf gewoon richten op herstel, terwijl je zeker weet dat jij toch die financiƫle vergoedingen krijgt waar jij recht op hebt. Aarzel daarom niet om een dergelijke specialist in te schakelen, dit kan jou veel opleveren!

Hulp van letselschadespecialist

In een ideale wereld zou het natuurlijk niet zo moeten zijn dat jij de hulp van een letselschadespecialist nodig hebt om te krijgen waar je recht op hebt. Maar we leven nu eenmaal niet in een ideale wereld. Hoewel verzekeringen er zijn om ons te helpen en kosten te vergoeden, hebben ze het vaak zo ingewikkeld gemaakt dat het voor leken lastig is om alles te begrijpen. Specialisten op dit gebied beschikken echter over de juiste kennis van:

  • procedures
  • rechten
  • regels

Zij weten daardoor niet alleen precies waar jij recht op hebt, maar ze weten ook hoe aanvragen ingediend moeten worden en wat er gedaan moet worden als verzekeraars niet wensen te vergoeden wat jij eist. Zo kan een letselschadespecialist jou dus heel veel werk uit handen nemen en heel veel zorgen ook wegnemen. Je kunt er op vertrouwen dat jij een vergoeding ontvangt voor de kosten die jij gemaakt hebt als gevolg van het ongeval. Dat neemt heel veel stress bij je weg, je hoeft je dan in ieder geval niet meer druk te maken om geld. In plaats daarvan kun jij je helemaal richten op het herstel en dat is natuurlijk het belangrijkste! Daarom is het inschakelen van een letselschadespecialist van groot belang.

Vergoedingen

Wat voor vergoedingen kan jouw letselschadespecialist nu allemaal claimen bij de verzekeraar van de tegenpartij? Je kunt dan in de eerste plaats denken aan alle ziektekosten die je maakt vanwege het ongeval. Alle kosten voor medicijnen en voor artsenbezoek, waarbij je ook een kilometervergoeding kunt krijgen voor de bezoeken aan het ziekenhuis of de dokterspraktijk. Zelfs telefoonkosten kunnen in bepaalde gevallen vergoed worden. Daarnaast kunnen ook kosten voor het vervolgtraject gedeclareerd worden. Denk aan de fysiotherapeut. Dit zijn dus heel rechtstreekse kosten die je maakt. Maar er zijn ook andere vergoedingen mogelijk. Raak jij als gevolg van de letselschade gedeeltelijk arbeidsongeschikt en loop je daardoor inkomsten mis? Dan kan jouw letselschadespecialist ook daarvoor een claim indienen bij de verzekeraar van de veroorzaker van het ongeval. Moeten er in jouw huis aanpassingen gedaan worden, omdat jij chronisch letsel overhoudt aan het ongeluk? Ook daarvan kunnen de kosten in bepaalde gevallen op de ander verhaald worden. Zelf weet je niet precies wat je nu wel of niet kunt declareren, maar een letselschadespecialist als Camps Advocatuur weet dit uiteraard wel. Hun specialisten kunnen jou daarom uitstekend bijstaan en ervoor zorgen dat jij krijgt waar je recht op hebt. Zij proberen dit in eerste instantie door bemiddeling te doen, maar als het nodig is stappen ze naar de rechter om ervoor te zorgen dat jij jouw vergoedingen krijgt!

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn