Honger en geen zin om te koken? Haal friet in Haarlem!

Honger en geen zin om te koken? Haal friet in Haarlem!Soms heb je van die avonden dat je gewoon even geen zin hebt om te koken; je hebt zin in een snelle, en vooral, lekkere hap. Dan is friet natuurlijk het beste alternatief! Bij de Vlaamsche Reus weten ze hier wel raad mee. Hier krijg jij de lekkerste friet van Haarlem! Deze frietzaak, of frietkot zoals onze Zuiderburen het noemen, maakt al meer dan 25 jaar de heerlijkste Vlaamse frieten van de beste kwaliteit aardappelen. Én, niet geheel onbelangrijk, deze friet uit Haarlem wordt elke dag helemaal vers gemaakt en met heel veel liefde bereid! De Vlaamse frieten worden op ambachtelijke wijze gesneden en gebakken en vervolgens natuurlijk gefrituurd in olie van hoge kwaliteit en zonder enige toevoeging van kunstmatige geur- en kleurstoffen. Hierdoor geniet jij optimaal van verse knapperige friet in Haarlem met een heerlijk goudbruin korstje. Ja, bij de Vlaamsche Reus weten ze wel hoe ze de perfecte friet in Haarlem moeten bereiden. Wanneer jij die portie friet in je hand hebt, waan je je even in Vlaanderen en proef je de smaak van het echte Bourgondisch genieten zoals die Belgen maar al te goed kunnen!

De beste friet in Haarlem; je vindt het bij de Vlaamsche Reus!

De perfecte snelle hap haal je bij de Vlaamsche Reus! Van kabouter- tot reus-grootte; hier geniet je van de beste friet in Haarlem. Lekker knapperig en goudbruin! Natuurlijk is een portie patat niet compleet zonder een lekkere saus. Ook hier weet de Vlaamsche Reus je weer te verrassen. Behalve de standaardsauzen als mayonaise, curry, ketchup, of pindasaus, heeft deze frietzaak een veel breder assortiment aan sauzen die een aparte smaakcombinatie opleveren. Maar liefst 24 in totaal! Een aantal voorbeelden hiervan zijn:

  • Truffel-mayonaise; maakt elke portie friet bijzonder;
  • Mayonaise met rozemarijn en zeezout, de gouden combi;
  • Lemon pepper mayonaise; het frisse van citroen én het hartige van peper;
  • Huisgemaakte sambal mayonaise; geef wat pit aan je patat!

Je kunt de Vlaamse friet in Haarlem natuurlijk ook op de traditionele manier eten met Zaanse mayo en Belgische pikkels of met heerlijk huisgemaakt stoofvlees. Maar ook zonder saus blijft het een echte delicatesse! Zoveel keuze, zoveel lekkers, heb jij je keuze al gemaakt of heb je toch nog even de tijd nodig? Geen enkel probleem, op https://frietzaak-devlaamschereus.nl/friet-haarlem/ kun jij zelf eens rustig een kijkje nemen in het brede assortiment en alvast opschrijven wat jij gaat bestellen vanavond. Natuurlijk mogen dit ook meerdere dingen zijn, want we begrijpen heel goed dat je niet kunt kiezen tussen al dit lekkers!

Voor ieder wat wils; de Vlaamsche Reus denkt aan iedereen!

Behalve voor friet in Haarlem kun je bij de Vlaamsche Reus ook terecht voor een heerlijke snack. Zo hebben ze maar liefst drie soorten frikandellen, veel verschillende soorten kroketten én een divers aantal hamburgers, zoals bijvoorbeeld de Eggburger. Perfect voor bij die heerlijke portie frieten (of voor erna omdat je die inmiddels al hebt opgegeten). Maar ook de vegetariër kan hier genieten van een grote keuze aan snacks. Wie zegt dat frietsnacks alleen voor vleeseters zijn? De Vlaamsche Reus niet! Hier geniet je van kaasrucolakroketten, groentekroketten en nog veel meer (natuurlijk mogen ook de niet-vegetariërs hier een hapje van proeven! Tot slot biedt de Vlaamsche Reus ook nog een aantal glutenvrije opties, zijn ze elke dag geopend en bezorgen ze ook bij je thuis. Genoeg reden dus om langs te komen en te genieten van friet zoals dat bedoeld is. Zoals de Vlaamsche Reus zelf zegt; een keer proeven en je bent verkocht!

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn