Hoe maak je een personeelfoto van medewerkers?

Als je een leuke personeelfoto van medewerkers wilt laten maken dan kun je daarvoor terecht bij jlf in Hengelo. jlf staat voor Je Leukste Foto, maar eigenlijk verzorgen ze zowel foto’s als film. Je kunt ze dus zowel inhuren om foto’s te maken (wat het doel van de foto’s ook is) als voor het laten maken van video’s, bijvoorbeeld van evenementen. Bij jlf beschikken ze over meerdere professionele fotografen die zowel op locatie als in de studio die personeelfoto van medewerkers voor je kunnen maken. Het grote voordeel aan het inhuren van een echte fotograaf om dat te doen is dat je zeker weet dat je een heel mooi resultaat krijgt. Deze foto kun je vervolgens inzetten op social media of gebruiken op je website. Je kunt jlf een mooie groepsfoto laten maken, maar ook van elk personeelslid apart een foto laten maken. Als je bijvoorbeeld je personeel wilt uitlichten op de website, en van iedereen goede beelden nodig hebt. Het grote voordeel daaraan is dat je op die manier van elke medewerker een mooie foto hebt, die allemaal in lijn zijn met elkaar. De foto’s worden namelijk allemaal met dezelfde belichting genomen en met dezelfde achtergrond en compositie. Zo creĆ«er je uniformiteit op je website, en oogt het erg professioneel. Als je iedere medewerker zelf een foto zou laten aanleveren dan wordt het natuurlijk erg druk, want iedereen zal deze op een andere manier hebben gemaakt. Hetzelfde geldt voor de personeelfoto van medewerkers samen. Een echte fotograaf kan die veel mooier schieten dan dat je zelf kunt.

Hoe maak je een personeelfoto van medewerkers?

Personeelfoto van medewerkers op locatie

Of je nu een personeelfoto van medewerkers in een fotostudio of op een eigen locatie wilt laten schieten maakt niks uit. Bij jlf werken ze namelijk zowel in de studio als op een locatie naar keuze. In sommige gevallen is het het mooist om een neutrale achtergrond te gebruiken, maar het kan ook tof zijn om het bedrijfspand op de achtergrond te hebben, of de hal waarin gewerkt wordt. Je kunt zelfs het product dat jullie leveren meenemen in de personeelfoto van medewerkers, net wat je wilt. Bij Je Leukste Foto ben je in ieder geval aan het juiste adres voor een professionele foto van jouw voltallige personeel, en dit kan precies op de manier die jij het leukst vindt.

De diensten van deze foto- en filmstudio

Natuurlijk kun je niet alleen bij dit team fotograferen terecht voor het laten maken van zo’n personeelfoto van medewerkers. Ze zijn ook in te huren voor het schieten van foto’s van bijvoorbeeld:

  • Bruiloften
  • Jubileums
  • Openingen
  • Personeelsfeesten

Eigenlijk kun je ze voor elk type evenement inschakelen, want hun fotografen werken ook op locatie, en indien mogelijk komen ze zelfs met twee man sterk. En ook voor het laten maken van films en video’s kun je ze inhuren, bijvoorbeeld van je bruiloft, van het werkproces achter de schermen van jouw bedrijf, etc. Dus if je nu op zoek bent naar een goede fotograaf voor het laten maken van een personeelfoto van je medewerkers of een videograaf die jouw evenement op de gevoelige plaat kan vastleggen, bij jlf ben je voor beide zaken aan het juiste adres. 

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn