Factuur programma gezocht? Faktum Factuur marktleider in facturatieoplossingen voor MKB!

Bent u opzoek naar een betrouwbaar en overzichtelijk factuur programma, om eenvoudig en snel de facturatie bij te kunnen houden? Kies dan voor Faktum Software! Als marktleider in facturatieoplossingen voor kleine en middelgrote bedrijven (MKB) staan wij dagelijks voor onze klanten klaar. Onze vestigingen zijn te vinden in Nederland, UK, Duitsland, Denemarken, Noorwegen, Malta en Zweden. Wereldwijd is lokale ondersteuning aanwezig voor het professionele factuur programma. Als bedrijf streven wij het doel na om kleine bedrijven en ondernemers te helpen tijd én geld te besparen door het vereenvoudigingen en automatiseren van het facturatieproces. Of het nu gaat om offertes, facturen, rapporten of btw aangiften. Het factuurprogramma is zo gebruiksvriendelijk als mogelijk en voor elke ondernemer toe te passen, ongeacht of iemand wel of niet ervaring en kennis heeft van computers/boekhoudkundige programma’s.
Benieuwd wat ons factuur programma voor u kan betekenen? Bezoek dan onze website en probeer het programma zelf 60 dagen gratis uit!

Functies factuur programma Faktum Software

Professionele facturen
Faktum facturatie software is een perfect hulpmiddel om uw eigen facturen, offertes en creditnota’s mee te maken en te beheren. Met enkele muisklikken kunt u kiezen uit een groot aanbod factuursjablonen die u eenvoudig kunt aanpassen naar uw eigen huisstijl.

Offertes
Het is belangrijk om een goede indruk achter te laten bij het versturen van offertes. In ons programma is een offerte overzichtelijk en snel opgesteld. U vult de benodigde klantgegevens en de inhoud van de offerte zelf in, controleert of het er naar wens uitziet en kunt met een klik op de knop de offerte versturen.

Pakbonnen
Een persoonlijke pakbon versturen? Na het opstellen van de offerte of factuur en bij het verzenden van producten, volgt automatisch een pakbon. De pakbon sluit naadloos aan op de voorgaande communicatie in professionaliteit, opmaak, stijl en taalkeuze.

Product beheer
Alle producten en diensten kunt u makkelijk opslaan en beheren met Faktum Factuur. Nieuwe artikelen kunt u snel en eenvoudig aanmaken inclusief omschrijving, prijs, btw en andere product gegevens. Aangemaakte artikelen kunt u met één klik toevoegen aan uw offertes en facturen.

Gratis support
Faktum Factuur is het enige MKB facturatie programma met gratis live telefoon en e-mail ondersteuning. Bij vragen of problemen met de installatie of het gebruik van de software staan we klaar om u direct te helpen.

Automatische back-ups en software updates
Geen nachtmerries over het kwijt raken van al uw bedrijfsgegevens meer. Onze software maakt automatisch back-ups en voert software updates uit.

Uiteraard zijn er nog veel meer functies beschikbaar in het factuur programma. Voor het volledige overzicht kunt u terecht op onze website faktumfactuur.nl.

Voordelen Faktum Factuur Software

Er zijn veel voordelen te noemen wat betreft het gebruik van dit facturatieprogramma. Hieronder volgt daarom een samenvatting van de belangrijkste voordelen. Heeft u vragen? Neem dan gerust contact met ons op. 

  • Zeer eenvoudig – Gebruiksgemak staat zeer hoog in het vaandel. De functies zijn gemakkelijk toe te passen en de handleidingen zijn in een handomdraai duidelijk. Bekijk onze handige video uitleg voor meer info!
  • Bespaar tijd – Processen zijn efficiënter ingedeeld en veelal geautomatiseerd, waardoor u veel tijd kunt besparen.
  • Video tutorials – Leren door te kijken naar anderen. Elke functie wordt toegelicht in een video, zodat u in uw eigen tempo kunt leren het programma te gebruiken.
  • Professionele uitstraling – Door vakkundig offertes en facturen op te stellen die er overzichtelijk en netjes uitzien met uw eigen bedrijfslogo en gegevens, komt u betrouwbaar en deskundig over.
  • Betalingen tijdig ontvangen – Status van betaling direct weergegeven en automatisch deelfacturen en herinneringen versturen.

Probeer daarom het factuur programma van Faktum Factuur 60 dagen gratis uit en ervaar het gebruiksgemak van slimme software!

Lees meer…

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn