Bescherm je dak op de juiste wijze met EPDM folie

Een lekkend dak is een dak dat zijn functie niet uitvoert. Een dak is immers bedoeld om je droog te houden en te beschermen tegen regen, zon wind en andere weersomstandigheden. Als het dak dit niet of niet goed doet, dan heb je er helemaal niets aan. Daarom is het van belang om je dak zo goed mogelijk af te dekken en te zorgen voor een dakbedekking die 100% water- en winddicht is. Het is dan ook een goed idee om te kiezen voor EPDM folie van epdmxl. Met deze EPDM folie zorg je ervoor dat de onderlaag die onder de dakpannen komt 100% waterdicht is. Ook als je er geen dakpannen op legt, dan kun je prima met EPDM folie uit de voeten. Het mooie aan dit relatief moderne materiaal is dat je het zelf kunt aanbrengen. Met andere dakbedekkingen wordt er vaak gewerkt met teer dat via branders aangebracht wordt. Dat is niet alleen werk dat alleen door specialisten kan worden uitgevoerd, maar het is ook nog eens gevaarlijk en ongezond. De dampen die vrijkomen zijn immers niet echt gezond om in te ademen. EPDM folie kun je gewoon met een speciale lijm aanbrengen. Er is ook geen sprake van kalk en dergelijke, dus het is prima te doen als je er zelf mee aan de slag gaat. Je kunt er uiteraard ook gewoon voor kiezen om het aanbrengen van de EPDM folie uit te besteden. Ook dat kun je regelen bij epdmxl. Je kunt hier dus altijd ook terecht voor advies of een goede gebruiksaanwijzing voor wanneer je het zelf gaat doen. Tevens kun je de nodige EPDM folie bij epdmxl bestellen. Wat dat betreft kun je voor de dakbedekking alles regelen via deze webwinkel. Dat is mooi, want dat betekent ook dat je niet constant van de ene naar de andere winkel hoeft te gaan. Tevens is het mooi dat het om een webwinkel gaat, want dat betekent dat je alles ook mooi online kunt bestellen. Dat scheelt weer de nodige autoritjes. Als je uit de buurt woont, dan is dat altijd prettig, want de meest simpele boodschappen kosten dan immers altijd al heel veel tijd. Als je dan ook nog naar een speciaalzaak moet, dan ben je uiteraard helemaal lang bezig. Wat dat betreft is het dan ook fijn dat je altijd de optie hebt om online de nodige artikelen te bestellen via epdmxl.nl. 

EPDM folie bestel je samen met alles wat je nodig hebt via epdmxl.nl

Als je op zoek bent naar de nodige artikelen voor een EPDM dakbedekking, dan kun je zoals gezegd terecht bij epdmxl.nl. Hier vind je naast de EPDM folie ook andere artikelen die je nodig hebt zoals: 

  • Lijm en kit
  • EPDM stroken
  • Volledige EPDM dakpakketten

Dit kun je allemaal online bestellen door alles toe te voegen aan de winkelwagen. Daarna kun je het meteen ook afrekenen, zodat het zo spoedig mogelijk kan worden verzonden. 

Heb je nog vragen? Neem dan gerust contact op

Je kunt voor vragen of advies altijd contact opnemen met de klantenservice van epdmxl

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn