Bent u aan het overwegen een schaftwagen te kopen?

Een schaftwagen kopen… Het was iets waar ik al vaak over na had gedacht, maar ik had nooit de knoop doorgehakt om het echt te gaan doen. Toch heb ik besloten een schaftwagen te kopen bij Harmsen Materieel BV, en ik heb er nog geen seconde spijt van gehad. Deze partij is erg geschikt en heeft veel ervaring met bijvoorbeeld schaftwagens, containers en units. Ze hebben een RDW erkenning en zijn deskundig in hun vak, omdat ze jarenlange ervaring hebben en bekend staan als een van de beste partijen. Kijkt u ook eens op harmsenmaterieel.nl wanneer u overweegt een schaftwagen te kopen, of een van de andere specialiteiten van Harmsen. 

Hoe ik te werk ben gegaan toen ik besloot een schaftwagen te willen kopen

Op het moment dat ik besloot een schaftwagen te kopen, besloot ik vooral informatie in te winnen bij mensen die er verstand van hebben. Ik kom zelf uit de bouwwereld en heb een aannemersbedrijf, dus ik wist er al het een en ander van. Toch was het ook goed om anderen in het vak te vragen om hun ervaringen. Steeds weer kwam Harmsen Materieel ter sprake en kwam deze partij als betrouwbaar en kwalitatief goed uit de bus. Ik besloot daarom meer informatie op te vragen bij deze partij. Als u een schaftwagen wilt kopen moet u eerst kijken welke maat en grootte u het beste kunt aanschaffen. Er zijn verschillende mogelijkheden namelijk. Er zijn ook verschillende maten en indelingen beschikbaar, wat maakt dat u altijd goed zou moeten kijken naar uw wensen en hoe u de schaftkeet het liefst wilt gaan gebruiken (en ook met hoeveel mensen bijvoorbeeld). Qua grootte van de schaftwagen zijn ook meerdere mogelijkheden: 

  • 3,5 meter
  • 4 meter
  • 5 meter
  • 6 meter

Ik besloot een schaftwagen te kopen van 4 meter, voor mij was dat meer dan voldoende. Dit omdat ik altijd werk met een team van ongeveer vier personen en de schaftwagen dus niet veel groter hoeft te zijn dan vier meter. Maar u kunt veel verschillende dingen kiezen bij het kiezen van uw schaftwagen, en ook over de indeling van de wagen dient u na te denken. Zo kunt u kiezen voor een wagen zonder of met berging, en is ook een ruimte voor het toilet mogelijk. Het is niet standaard, ik heb het bijvoorbeeld niet, maar met een grotere schaftwagen is het zeker mogelijk. 

Wilt u een schaftwagen kopen? Neemt u dan vrijblijvend contact op!

Als u overweegt een schaftwagen te kopen zal ik u deze site zeker aanbevelen. Het is een erg kwalitatief goede partij en er is goed mee te communiceren. Het assortiment staat weergegeven op de website, en zelfs tweedehands schaftwagens zijn er beschikbaar. De mensen van Harmsen helpen u graag verder en u kunt altijd vrijblijvend contact met ze opnemen. Mijn ervaring is dat ze u altijd willen helpen en klaar staan voor al uw vragen. Zij zullen u van zo goed mogelijk advies voorzien zodat u de juiste keuze kunt maken voor een schaftwagen die goed bij u past. Ook voor containers of units zou ik deze partij aanraden. Neem eens een kijkje op de website! 

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn