Belegde broodjes in Hilversum bestellen voor een presentatie

Ik werk voor een bedrijf in Hilversum dat meubels verkoopt. We hebben in Hilversum ons hoofdkantoor en ook een grote showroom staan. We verkopen onze artikelen direct aan klanten via een aantal winkels en de website, maar verkopen ook veel aan andere bedrijven. Ik werk op de verkoopafdeling en beheer een aantal grote klanten. Elk half jaar presenteren wij een nieuwe collectie. Er wordt het hele jaar hard aan de collectie gewerkt door de inkopers en daarna presenteren wij dit aan onze zakelijke klanten. Onze zakelijke klanten kunnen de meubels inkopen voordat wij het verkopen in onze eigen winkels en op de website. Zodoende kunnen zij de artikelen tegelijk met ons verkopen. Wij krijgen vaak veel feedback van onze klanten en geven dit dan weer door aan de inkoopafdeling. Zij gebruiken de feedback om de juiste artikelen in te kopen, of aanpassingen te laten maken door de fabrikanten. De afgelopen weken waren we druk bezig met een nieuwe catalogus en het uitnodigen van alle zakelijke klanten. Afgelopen vrijdag was er een grote presentatie van de nieuwe collectie. Klanten die niet op vrijdag konden komen, konden ook zaterdag nog langskomen, maar dan was er geen grote presentatie meer. We hadden van te voren alles goed geregeld, maar waren het eten een beetje vergeten. Ik stelde voor om belegde broodjes in Hilversum te bestellen. We konden niet meer op het laatste moment een cateraar regelen en belegde broodjes in Hilversum zou nog wel een optie zijn. De klanten komen niet voor het eten, maar voor de nieuwe collectie. Belegde broodjes in Hilversum zou een goede keuze zijn, omdat ze gemakkelijk te eten zijn. Wij zijn veel met de klanten in gesprek en de klanten lopen rond om de artikelen te bekijken. Daarom zou het beter zijn om iets te hebben dat ze snel zouden kunnen eten.

Belegde broodjes in Hilversum bestellen bij Keurslager van Zadelhof

Ik stelde voor dat ik de belegde broodjes in Hilversum kon bestellen. Iedereen was druk bezig met de voorbereidingen en ik had al bijna alles gedaan dat ik moest doen. Online zocht ik naar bedrijven die belegde broodjes in Hilversum verkopen. Er zouden veel klanten komen, waardoor we ook veel moesten bestellen een bedrijf moest dat aankunnen. Ik had een aantal bedrijven gevonden, maar het was lastig voor hun om genoeg te leveren en alles vlak van te voren te doen. Ik bedacht met dat ik bij mijn slager ook wel eens belegde broodjes koop. Dit zijn erg lekker en te koop voor een goede prijs. De slager is erg goed en verkoopt alleen kwaliteitsproducten. Ik bezocht de website  https://vanzadelhofhilversum.keurslager.nl/home/contact/belegde-broodjes-hilversum/ van Keurslager van Zadelhof, om te zien of ik hier de belegde broodjes in Hilversum kon bestellen. Ik las dat ik alleen de slagerij hoefde te bellen en dan kon ik ze later ophalen. Ik besloot om dat te doen en gaf aan voor hoeveel mensen we de broodjes nodig hadden en dat we graag verschillende soorten beleg wilden hebben.

Heerlijke broodjes van de slager

Een paar uur voor de presentatie kon ik de belegde broodjes in Hilversum ophalen bij de slager. Alles was netjes ingepakt en het was niet duur. Onze klanten vonden de broodjes erg lekker en het was een goede keuze. We kregen veel orders binnen en ondertussen konden de klanten snel wat eten. Voor belegde broodjes in Hilversum is Keurslager van Zadelhof een goede keuze.

  • De slager verkoopt kwaliteitsproducten
  • Je kan gemakkelijk een bestelling doorgeven
  • Alles was op tijd klaar
  • De bestelling was niet duur
  • De broodjes waren erg lekker
Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn