Zelf muren verven of uitbesteden?

Wil jij de muren verven in huis, dan is het altijd de vraag of je dit zelf gaat doen of dat je de klus uitbesteedt aan een professionele schilder. Voor beide is natuurlijk wel iets te zeggen. Als je het zelf doet, dan spaar je natuurlijk wat kosten uit. Laat je de muren verven, dan kost het je wel iets meer, maar het resultaat is vaak ook mooier. Bovendien scheelt dat jou zelf ook veel tijd en veel werk. Er is dus zeker iets voor te zeggen om het uit te besteden aan een professionele schilder.

Welke schilder voor muren verven?

Heb jij besloten dat je er zelf niet mee aan de slag wilt gaan, maar dat je het liever laat doen door een professional? Dan is het natuurlijk nog de vraag voor welk schildersbedrijf je het beste kunt kiezen. Voor muren verven ben je bij wandenplafondspuiten.nl aan het juiste adres! Zij bieden verschillende opties aan voor het aanbrengen van de muurverf, namelijk:

  • verfroller
  • kwast
  • airless spuitapparatuur

Per opdracht zullen zij altijd bekijken wat de meest geschikte manier van werken is. Je weet daardoor zeker dat de verf op de juiste wijze aangebracht wordt, zodat je er ook zeker van kunt zijn dat het resultaat goed is. Muren verven met verfroller en kwast is vooral een goede optie als het om kleine stukken gaat of om wanden met heel veel ramen en deuren er in. Zou je dit gaan spuiten, dan zou het afplakken van de oppervlakken die niet geverfd moeten worden veel te veel tijd in beslag nemen. Roller en kwast gaat dan veel sneller. Moeten er echter grote stukken muur aangepakt worden, dan is spuiten een erg handige en snelle techniek! Zo kunnen zij dus alle soorten en maten muren verven bij Wandenplafonspuiten.nl, dus ook jouw pand kunnen zij voor jou aanpakken!

Voordelen van spuiten

Waarom zou je nu kiezen voor het gebruik van airless spuitapparatuur als je muren verven wilt? Het grote voordeel hiervan is dat dit heel snel gaat. Je moet vooraf wel wat zaken afplakken die niet geverfd mogen worden, maar daarna kun je veel sneller te werk gaan dan met kwast en roller. Maar snel kunnen werken is niet het enige voordeel, een ander groot voordeel is dat je een heel strak resultaat krijgt. Je zult geen strepen of aanzetten zien. Spuiten is bovendien geschikt voor heel veel verschillende ondergronden. Uiteraard kun je gladde muren verven op deze manier, maar ook stucwerk of structuurverf kun je hier goed mee overschilderen. De spuit zorgt ervoor dat alle delen een laagje verf krijgen! Zij kunnen bovendien niet alleen jouw muur met de spuit een nieuwe verflaag geven, dit is ook een uitstekende optie als jij de plafonds weer van een fris kleurtje wilt voorzien! Bij spuiten heb je de keus uit dezelfde kleuren latexverf als wanneer je kiest voor het werken met roller en kwast, daar hoeft het dus niet om over te gaan! Zoek jij een professionele schilder die de muren verven kan of die het plafond voor jou aan kan pakken? Dan is wandenplafondspuiten.nl dus een aanrader!

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn